Ortadoğu kaynıyor... İsrail'in hava saldırısı sonrası İran'dan 'intikam' yemini!

İsrail uçakları Suriye'nin başkenti Şam'da yine İran askerlerini hedef aldı. Aralarında üst düzey yetkililerin de yer aldığı çok sayıda Devrim Muhafızı mensubu öldü. İran'dan intikam açıklaması geldi.

İsrail’in Suriye’nin başkenti Şam’ın batısında bulunan bir binaya gerçekleştirdiği hava saldırısı sonucu İran Devrim Muhafızları Ordusu Kudüs Gücü İstihbarat Komutanı Tuğgeneral Yusuf Umidzade ve yardımcısının hayatını kaybettiği belirtildi.

ÜST DÜZEY YETKİLİLER ÖLDÜRÜLDÜ

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyine yakınlığıyla bilinen "Nournews", saldırıda ölenlerin Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü'nün İstihbarat Komutan Yardımcısı Tuğgeneral Sadık Omidzade ile yardımcısı Hac Golam Muharrem olduğu bilgisini paylaşmıştı.

LÜBNAN'DA DA RAHAT DURMADILAR

Suriye'nin başkentini bugün sarsan patlama ise İran Devrim Muhafızları'nı hedef aldı. Dakikalar sonra ise Lübnan'ın sahil kenti Sur'da bir araç drone'dan ateşlenen füzeyle vuruldu.

İRAN'DAN İNTİKAM YEMİNİ

İran'dan gelen son dakika açıklamasına göre, "Şam'daki askeri danışmanların öldürülmesine karşılık verme hakkını, uygun zaman ve yerde kullanacağız." ifadeleri kullanıldı.

Ortadoğu kaynıyor... İsrail'in hava saldırısı sonrası İran'dan 'intikam' yemini! ile ilgili etiketler İsrail İran Suriye Savaş Şam
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.