Ormanları katleden İmamoğlu'ndan şaka gibi açıklama: 'İstanbul'u yeşille buluşturduk'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi Şenliği'nde 'İstanbul'u yeşille buluşturduk' açıklamasıyla tepki topladı. İBB, Beşiktaş- Çırağan ve Emirgan Korusu'ndaki ağaçları katletmişti.

Belediye seçimlerinde büyük vaatler veren ancak daha sonrasında verdiği sözlerin hiç birini tutmayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tezat söylemleriyle yine gündem oldu...

'İSTANBUL'U YEŞİLLE BULUŞTURDUK'

İstanbul Yenikapı'da 'Demokrasi Şenliği' düzenlendi. Bu şenlikte konuşan Ekrem İmamoğlu, 'İstanbul'u yeşille buluşturduk' dedi.

ORMANLARI KATLEDEN İBB

İmamoğlu'nun bu açıklaması akıllarda durgunluk yarattı... Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş-Dolmabahçe'deki Çırağan Caddesi' üzerindeki ağaçları 'hasta' bahanesiyle katletmişti.

CHP'li İBB Emirgan'da ağaç kesmeye devam ediyor: Basına 'yasak' diyerek  katliamı sürdürdüler - Takvim

Yine aynı İBB, daha sonrasında Emirgan Korusu'ndaki 130 ağacı katletti. İmamoğlu'nun bu tutarsız sözleri de sosyal medyada tepki topladı. 

Bazı vatandaşların İmamoğlu'na sosyal medyadan gösterdiği tepkiler şu şekilde:

Ormanları katleden İmamoğlu'ndan şaka gibi açıklama: 'İstanbul'u yeşille buluşturduk' - Resim : 2

Ormanları katleden İmamoğlu'ndan şaka gibi açıklama: 'İstanbul'u yeşille buluşturduk' - Resim : 3

Ormanları katleden İmamoğlu'ndan şaka gibi açıklama: 'İstanbul'u yeşille buluşturduk' ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu İBB İstanbul Yenikapı' Demokrasi Şenliği Beşiktaş-Dolmabahçe Çırağan Caddesi emirgan korusu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.