Yürüyüşe diye çıktı, ortadan kayboldu...

Avustralya'nın Tully kentinde yürüyüşe çıkan 25 yaşındaki Joohee Han ormanda kayboldu. Vahşi doğanın göbeğinde 6 günü yalnız ve yaralı geçirdikten sonra bulundu.

Avustralya'da polis yetkilileri, Güney Koreli 25 yaşındaki Joohee Han'ın Queensland eyaletindeki Tully kentinden yürüyüşe çıktıktan sonra ormanda kaybolduğunu belirterek, vahşi doğada tek başına yaralı halde 6 gün geçirdikten sonra bulunduğunu kaydetti.

Yürüyüşe diye çıktı, ortadan kayboldu...

SÜRÜNEREK ŞELALEYE ULAŞTI


Queensland Ambulans Servislerinden sağlık memuru Hannah Gaulke, yaptığı açıklamada, milli parktaki dağlık bölgede yüksekten düşen Joohee'nin bayıldığını ve saatler sonra kendine geldiğini anlatarak, Joohee'nin yaralı halde sürünerek kayalık bir şelaleye ulaştığını ve burada 6 gün geçirdiğini söyledi.

DURUMU İYİ

Gaulke, arkadaşlarınca kayıp olduğu bildirildikten sonra arama kurtarma ekiplerinin bulduğu Joohee'nin hastaneye kaldırıldığını aktardı. Joohee'nin durumunun iyi olduğu bildirildi.

Yürüyüşe diye çıktı, ortadan kayboldu... - Resim : 2

Yürüyüşe diye çıktı, ortadan kayboldu... ile ilgili etiketler Avustralya yürüyüş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.