Orman yangını sürüyor! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada "Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle havadan müdahale araçlarının denizden su alabilmesini temininen Çanakkale Boğazı gemi trafiği, gece saat 03.00’ten itibaren geçici olarak çift yönlü askıya alındı" ifadelerine yer verildi.

Çanakkale'deki orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ederken Kıyı emniyeti önemli bir açıklama yaptı.

ÇANAKKALE BOĞAZI GEMİ TRAFİĞİNE KAPATILDI

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle havadan müdahale araçlarının denizden su alabilmesini temininen Çanakkale Boğazı gemi trafiği, gece saat 03.00’ten itibaren geçici olarak çift yönlü askıya alındı."

NE ZAMAN AÇILACAK?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Çanakkale Boğazı'nın gemi trafiğine açılmasıyla ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

"Çanakkale’deki orman yangını nedeniyle çift yön geçici olarak askıya alınan Çanakkale Boğazı gemi trafiğinin, saat: 11.00’den itibaren güney-kuzey tek yön olarak açılması planlanmaktadır."

Orman yangını sürüyor! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine kapatıldı ile ilgili etiketler Çanakkale yangın Orman Yangını Gemi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.