'Orman yangını çıkarmaya geldiler!' iddiası ayaklanmaya sebep oldu!

Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir grup genç, yangın çıkarma bahanesiyle köye geldiklerini iddia ettikleri bir aracın önünü kesti. Çıkan kavgada araçtaki kişilerden biri gençlerden birini bıçakla yaraladı. Yangın çıkarmaya geldiklerine inanan insanların sayısı giderek arttı. Jandarma ekipleri kavgaya karışan 2 kişiyi gözaltına aldı. Halk, şahısları jandarmaya vermek istemedi, jandarma zor kullandı. Jandarma aracının önünü kesen halkın sayısı giderek artınca, PÖH devreye girdi.

Alınan bilgiye göre, Hocalı Mahallesi’nde bir grup genç, bir araçta bulunan 2 kişinin yangın çıkarma bahanesiyle geldikleri iddiasıyla aracı durdurmak istedi. İki kişi ve gençler arasında tartışma yaşanmaya başladı.

ARAÇTAKİ BİR KİŞİ GENÇLERDEN BİRİNİ BIÇAKLADI

Kavgaya dönen tartışmada durdurulan araçtaki bir kişi, mahalle gençlerinden birisini bıçakla yaraladı.

Yaşanan arbede ve kavga görüntülerinin sosyal medyadan yayınlanmasının ardından bölgeye diğer mahalle sakinleri de geldi.

Yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırılırken, jandarma ekipleri bıçaklama olayına karışan 2 şüpheliyi gözaltına aldı.

Gözaltına alma sırasında da mahalleli şüphelileri vermek istemedi. Jandarma tarafından kalabalık grubun arasından alınan şüpheliler araca bindirildi.

KALABALIK GRUP JANDARMA ARACININ ÖNÜNÜ KESTİ

Ekipler Karaöz Koyu girişine geldiğinde ise kalabalık bir grup jandarma aracının önünü kesti. Öfkeli grup, jandarma aracındaki şahısların kendilerine verilmesini isterken, kalabalık her geçen dakika daha da arttı.

VATANDAŞLARIN SAYISI ARTINCA PÖH DEVREYE GİRDİ

Jandarma ve polis ekipleri, arbedeyi önlemek için zaman zaman biber gazı kullanırken, aracın etrafını saran kalabalık grubun sık sık terör aleyhinde slogan attığı görüldü.

Olay sebebiyle bölgeye takviye jandarma birlikleri ve özel harekat polisleri sevk edildi.

'Orman yangını çıkarmaya geldiler!' iddiası ayaklanmaya sebep oldu! ile ilgili etiketler Jandarma PKK Halk Araç Yangın linç

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.