Orman Genel Müdürlüğü (OGM) personel alımı detayları belli oldu! OGM 1.128 personel alacak! İşte başvuru şartları ve detaylar...

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından 1.128 personel alımına ilişkin detaylar paylaşıldı. 2023 OGM personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve detaylar neler?

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Orman Genel Müdürlüğü (OGM) tarafından 2023 yılında çok sayıda personel alımı yapılması hedefleniyor. KPSS’dene n az 60 puan alma şartının arandığı kadroların her biri için adayların farklı özel şartları sağlamaları gerekecek.

OGM 1.128 orman muhafaza memuru alımı başvuruları 26 Ocak itibariyle başladı. Son başvuru tarihine kadar adayların belirlenen süre içinde ilgili şartları da taşımları halinde başvurularını yapmaları gerekecek.

OGM PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Orman Genel Müdürlüğü ilgili birimlerinde istihdam edilmek üzere çok sayıda personel alımı yapılacak. Bu kapsamda adayların belirlenen tüm genel ve özel şartları sağlamaları gerekiyor. OGM personel alımına ilişkin adaylarda aranacak şartlar ise şöyle:

  • 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu ilgili maddesinde belirlenen şartlara haiz olmak.
  • 2022 yılında yapılan KPSS’den ilgili puan türünde en az 65 puan almış olmak.
  • Yükseköğretim kurumlarına bağlı ilgili ön lisans programlarından mezun olmak.
  • Tam teşekküllü sağlık kurum ve kuruluşlarından, yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli sağlık raporunun alınması. (Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylardan istenmektedir.)
  • 657 sayılı Kanun ilgili maddesinde sözleşmeli personel statüsünde çalışmakta iken; hizmet sözleşmeleri sona erenler ve Ek – 1’de bulunan sözleşmeli personel pozisyonuna yerleştirilmek üzere başvuruda bulunanalar ile bu kapsamda yer alanların belirtilen istisnalar kapsamına girmeyenlerin atamaları yapılmayacaktır.
  • Son başvuru tarihi itibariyle belirlenen tüm genel ve özel şartların sağlanıyor olması.

BAŞVURU TARİHLERİ VE BAŞVURU ŞEKLİ

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) personel alımı detayları belli oldu! OGM 1.128 personel alacak! İşte başvuru şartları ve detaylar...

OGM personel alımına ilişkin başvurularını yapmak isteyen adayların 26 Ocak – 06 Şubat 2023 tarihleri arasında başvurularını yapmaları gerekecektir. OGM personel alımı başvuruları, e – Devlet üzerinden Orman Genel Müdürlüğü > Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı adresinden yapılması gerekecektir. Adayların söz konusu ilana başvurularını elektronik ortamdan yapmaları istenmektedir. 

Orman Genel Müdürlüğü (OGM) personel alımı detayları belli oldu! OGM 1.128 personel alacak! İşte başvuru şartları ve detaylar... ile ilgili etiketler başvuru personel alım ilanı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.