Orman Bölge Müdürlüğü'nden Marmaris'teki yangınla mücadele paylaşımı

Geçtiğimiz yaz ormanlarının büyük çoğunluğunu yangın felaketinde yitiren Marmaris'te bu kez Bördübet'teki ağaçlar yanıyor. Yangına müdahale için seferber olunurken, Orman Genel Müdürlüğü bölgede yapılan alevlerle mücadeleden bir videoyu sosyal medyada paylaştı. Kahraman personel, asker, polis, belediyeler ve devletin tüm kurumları ile sahada topyekûn yangınla mücadele halinde olduğuna dikkat çeken Bakanlık, bu ateşi de söndüreceklerini ifade etti.

Marmaris'in Bördübet bölgesindeki yangın 6 buçuk saattir sürüyor. Rüzgarın şiddetiyle genişleyen alevlere karşı 148 arazöz, 13 dozer, 576 orman personeli müdahale ediyor. AFAD'dan da 592’si OGM personeli olmak üzere toplam bin 393 personel, 338 araç ve 35 iş makinesi görevlendirildi, AFAD Mobil Koordinasyon Tırı ile 2 adet mobil baz istasyonun bölgeye sevk edildi.

 Orman Genel Müdürlüğü, Marmaris'teki orman yangınıyla mücadelede ekiplerin çabasını sosyal medyada paylaştığı bir video ile gözler önüne serdi.

Bakanlıktan yapılan videolu paylaşıma, "Kahraman personelimiz, askerimiz, polisimiz, belediyelerimiz ve devletimizin tüm kurumları sahada topyekûn yangınla mücadele halinde. Şüphesiz bu ateşi de söndürecek, umutları yeniden yeşerteceğiz." notu düşüldü.

 

 

 

 

 

Orman Bölge Müdürlüğü'nden Marmaris'teki yangınla mücadele paylaşımı ile ilgili etiketler Marmaris Orman Yangını orman genel müdürlüğü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.