Orlando Bloom'un nişanlısı Katy Perry ile ve eski eşi Miranda Kerr aynı karede

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan’ın ardından Türkiye'de tatiline devam eden dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ile ünlü oyuncu Orlando Bloom, Bodrum'da denizde samimi bir şekilde görüntülenmişti. Bloom ile birlikteliği devam eden dünyaca ünlü şarkıcı şoke eden bir hamlede bulundu. Nişanlısının eski eşi Avustralyalı manken Miranda Kerr ile birlikte Instagram'da yanak yanağa paylaşımda bulundu.

İngiliz aktör Orlando Bloom'un nişanlısı dünyaca ünlü şarkıcı Katy Perry ile eski eşi Avustralyalı manken Miranda Kerr, aynı karede yer aldı. 2013 yılında Avustralyalı modelden boşanan Bloom, Perry ile Kerr'in paylaştığı fotoğrafa dikkat çeken bir yorum yazdı.


Katy Perry (36) ile Orlando Bloom (44), Yunanistan'ın ardından Bodrum'a gelmişti. Türkiye'de tatillerini noktalayan ikili, ABD'ye geri döndü.

Orlando Bloom'un nişanlısı Katy Perry ile ve eski eşi Miranda Kerr aynı karede

NİŞANLISI VE ESKİ EŞİ AYNI KAREDE

Sık sık yeni markası ile ilgili paylaşımlarda bulunan Perry, nişanlısının eski eşi Miranda Kerr ile bir araya geldi. Kerr ile yeni piyasa sunduğu ürünün reklamı için buluşan ABD'li şarkıcı, birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

"ÇOK TATLISINIZ"

Sürpriz ikiliye bir yorum da 'Yüzüklerin Efendisi' filminde canlandırdığı 'Elf Legolas' rolüyle ünlenen Orlando Bloom'dan geldi. 44 yaşındaki oyuncu, nişanlısı ve eski eşine, "Çok tatlısınız" dedi. Bloom'un bu sözleri sosyal medyada çok konuşuldu.

 

Orlando Bloom'un nişanlısı Katy Perry ile ve eski eşi Miranda Kerr aynı karede ile ilgili etiketler Katy Perry Instagram Sosyal Medya miranda kerr orlando bloom
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.