Orkun Kökçü'den hayat veren gol... "Hakan abi de 'boş bulursun vur' demişti

20 yaşındaki orta saha oyuncusu Orkun Kökçü 12. milli maçında ilk golünü attı. Karadağ karşısında kritik galibiyeti ve play-off biletini getiren golü atan Orkun, golün hikayesini anlattı. "2. yarıda hoca bana 'Hakan (Çalhanoğlu) abinle topu çevirin' demişti. Hakan abi de 'boş bulursun vur' demişti. Allah'a şükür vurdum gol oldu."

A Milli Takım, 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 10. ve son hafta maçında Karadağ'ı deplasmanda 1-2 mağlup ederek play-off biletini aldı.

Ay-Yıldızlılar henüz 3. dakikada şok bir golle geriye düşse de kazanmayı başardı. 3 puanı ve play-off'u getiren golü Orkun Kökçü attı. Maça 2. yarıda giren Feyenoord'un yıldızı 60'ta uzaktan vurdu golünü attı. 20 yaşındaki orta saha oyuncusu 12. milli maçında ilk golünü attı.

Maçın ardından TRT Spor'un yayınında konuşan Orkun, "2. yarıda hoca bana 'Hakan (Çalhanoğlu) abinle topu çevirin' demişti. Hakan abi de 'boş bulursun vur' demişti. Allah'a şükür vurdum gol oldu" dedi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR İLK KEZ 11'DE

Trabzonspor'un 22 yaşındaki yıldızı Abdülkadir Ömür, A Milli Takım'la ilk kez 11'de sahaya çıktı. Ömür, maçın ardından şunları söyledi:

"Bizim için çok önemliydi. İkide iki yapacağız dedik. Play-off'larda zorlu rakipler var. Biz iyi takımız. Önümüzde bir süre var. İyi oyunumuzu ve serimizi devam ettireceğiz. İlk kez milli formayı ilk 11'de giydim. Direkt gitmeyi çok isterdik. Çok basit puan kayıpları yaptık. En iyi şekilde mücadele edip Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz. Sakatlıktan sonra bazı şeyler yaşadım ama pes etmedim. Milli formayı giydiğim için mutluyum, huzurluyum, gururluyum. Tek isteğim katkı sağlamak."

Orkun Kökçü'den hayat veren gol... "Hakan abi de 'boş bulursun vur' demişti

Kerem Aktürkoğlu: "Dünya Kupası'na playofflardan gideceğiz. Seri başı değiliz, güçlü rakipler var ama Dünya Kupası'na gitmek istiyorsak onlardan birini elememiz gerekiyor. Kötü günleri geride bıraktık

Orkun Kökçü'den hayat veren gol... "Hakan abi de 'boş bulursun vur' demişti ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür A Milli Takım Orkun Kökçü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.