Orkun Kökçü, Milan yolunda...

Avrupa’da yaz transfer döneminin en gözde isimlerinden biri olarak göze çarpan milli oyuncu Orkun Kökçü, önümüzdeki yıl kariyerini Serie A’da sürdürebilir. İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre milli oyuncunun babası, bugün Milan yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Hollanda'da Feyenoord forması giyen milli futbolcu Orkun Kökçü, Milan yolunda... 20 yaşındaki yıldızın babası, Milan yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmede herhangi bir resmi teklif yapılmadığı söylenirken oyuncunun Feyenoord kulübünde durumu ile ilgili bilgi alındı ve gelecekteki yol haritası çizildi. Mali konularda sıkıntılı bir süreç geçiren Hollanda ekibinin iyi bir teklif gelmesi durumunda milli oyuncunun satışına onay vereceği de gelen bilgiler arasında.

Hakan Çalhanoğlu’nun 30 Haziran 2021’de bitecek olan sözleşmesini uzatma konusunda girişimlerini sürdüren Milan yetkililerinin olası ayrılık durumunda Orkun Kökçü transferi için Feyenoord kulübüyle de resmi olarak masaya oturması bekleniyor. (DHA)

 

Orkun Kökçü, Milan yolunda... ile ilgili etiketler Milan Serie A Orkun Kökçü A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.