Orkun Kökçü Benfica'ya transfer oldu

Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica, Hollanda Ligi’nde Feyenoord’da forma giyen orta saha oyuncusu Orkun Kökçü’yü kadrosuna kattı. 30 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek olan Orkun Kökçü, Benfica tarihinin en yüksek bonservisli üçüncü oyuncusu oldu. Portekiz devi daha önce Enzo Fernandez için River Plate'e 45 milyon Euro, Darwin Nunez için de Almeira'ya 34 milyon Euro ödemişti.

Hollanda Eredivisie Ligi’nde Feyenoord’un kaptanı 22 yaşındaki milli oyuncu Orkun Kökçü, Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica ile anlaştı. Portekiz temsilcisi transferi sosyal medya hesabından ay-yıldızlı oyuncunun fotoğrafını paylaşarak, "Hoş geldin" dedi.

Orkun Kökçü Benfica'ya transfer oldu

Orkun Kökçü, bu sezon Feyenoord ile 46 maça çıkarken 12 gol, 5 asistlik performans sergiledi. Milli oyuncu, Feyenoord ile bu sezon Hollanda şampiyonluğu ve Hollanda Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Orkun Kökçü Benfica'ya transfer oldu - Resim : 2

Orkun Kökçü Benfica'ya transfer oldu ile ilgili etiketler Orkun Kökçü Benfica
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.