Orhan Gencebay'ın eşinden o soruya sert tepki!

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Kısa süre önce oğlu Gökhan Gencebay'ın bıçaklamasının ardından durumunun iyi olduğunu açıklayan Emre, gelen evlilik soruları karşısında ''Ne evlenmesi! Daha 30'unda" cevabını verdi.

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Emre, geçtiğimiz günlerde bıçaklanan oğlu Gökhan Gencebay'ın durumunun iyi olduğunu açıkladı. Gelen evlilik sorularına verdiği ''Ne evlenmesi! Daha 30'unda" cevabı ise dikkat çekti.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Sevim Emre, geçen günlerde bir taksici tarafından bıçaklanan oğlu Gökhan Gencebay'ın sağlık durumuyla ilgili ''Gayet iyi, hatta geçen günlerde Amerika'ya gitti'' dedi.

Orhan Gencebay'ın eşinden o soruya sert tepki!

"NE EVLENMESİ"

Oğlunun evlenip evlenmeyeceği sorusuna ise şu yanıtı verdi: ''Ne evlenmesi! Daha 30'unda. Ama şu an tatlı bir kız arkadaşı var.''

 

Orhan Gencebay'ın eşinden o soruya sert tepki! ile ilgili etiketler Orhan Gencebay Gökhan Gencebay
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.