Örgütü deşifre eden Özkan Mamati'den çarpıcı iddia: Adnan Oktar serbest kalacaktı

Adnan Oktar Suç Örgütü'nü deşifre eden Özkan Mamati, son gelişmelerin ardından çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Oktar'ın kişiliği ve yöntemleri ile ilgili kan donduran ifadeler kullanan Mamati, örgütün yargı tarafından neredeyse aklanacağını söyledi.

Adnan Oktar Suç Örgütü'nü deşifre eden Özkan Mamati çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adnan Oktar ve örgütler ilgili kan donduran gerçekleri ortaya döken Mamati, yargı tarafından neredeyse örgütün aklanacağını ve Adnan Oktar'ın da serbest bırakılacağını söyledi.

Parantez adlı Youtube kanalında Arzu Erdoğral'ın sorularını yanıtlayan Özkan Mamati şu açıklamaları yaptı:

"Bu örgütün lideri yaşadığı sürece çökme diye birşey olamaz. Bu örgütün ideolojisi çevresindeki herkese ve her varlığa kötülük yapmak üzerine kurgulanmış bir örgüt. Tıpkı FETÖ gibi, tıpkı diğer din tüccarı örgütler gibi. Yaptığı her kötülüğü ibadet zanneden, liderini peygamber olarak gören, her söylediğini Allah'ın emri zanneden sapık bir yapı. Bu yapının 43 yıldır ülke gündeminde olması hep soruldu. Nasıl oluyor diye. 15 gün önce verilen bu kararla bu cevabı buldu. Bu örgüt, olay yargıya geldiğinde kşisel her türlü bağlantıyı kullanan, uzatmaya götüren, zaman aşımına uğratarak varlığını sürdürmüş, hukuk konusunda FETÖ'den daha tecrübeli olan, hukuğun tüm zaaflarını kullanan bir örgüt. Nasıl devam etti sorusuna yanıtım, geçen haftaki 152 bin yılın sıfırlanarak az daha Adnan Oktar'ın çıkmasıyla sonuçlanacak durumdur. Devlet de bunu gördü. Çıkan 400 sayfalık karar metninde büyük hukuk garabetleri var. Resmen örgütü aklamak isteyen bir kalemin ürünü. Bu örgütü magazine ederek aklamaya calıştılar ama tutmadı. Sanıldığından daha tehlikeli bir yapı. Adnan Oktar deli raporu olan, ekranlarda göründüğü gibi biri değil. PKK'dan daha tehlikeli olarak kayda geçirilmiş bir örgüt. Ekranda dans eden, Ankara havası oynamasına bakılmasın. Akıl sağlığı olmayan, narsist garip bir varlık. İşkence-dezenformasyonla aileleri parcalanmış yüzlerce insan var. İnsan üstünde psikolojik-fiziksel deneyler yapan ve bunu zamana yayarak yapan bir adam. Yurt içinde ve dışında yaklaşık 3 bin sempatizanı var. Çekirdek kadro 300 kişi civarında. Polis ve adliyeleri baskı altına alıyorlar. Mağdur ailelere, müştekilere sabırla akıl almaz baskılar uyguluyorlar. Bunlar Adnan Oktar ve kediciklerine indirgenecek bir yapı değil."

Örgütü deşifre eden Özkan Mamati'den çarpıcı iddia: Adnan Oktar serbest kalacaktı ile ilgili etiketler Adnan Oktar Adnan Oktar Suç Örgütü Özkan Mamati
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.