Org. Metin Temel'in yeni görevi belli oldu

TSK'da çok kritik bir görev değişimi yaşandı! Kamuoyuna ilk kez SuperHaber'in duyurduğu sürpriz atamayla ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi de Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre, Fırat'ın doğusuna yapılacak harekatı yönetmesi beklenen 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, görevinden alınarak, Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı.

Türkiye yılı TSK'nın üst kademesinde yaşanan kritik bir gelişme ile kapatıyor.

SuperHaber'in günler öncesinden okurları ile paylaştığı üzere, önemli görevde bulunan bir komutan görevinden ayrıldı.

Bu isim, Fırat Kalkanı ve Afrin harekatında görev yapan ve Fırat'ın doğusuna gerçekleştirlecek operasyonu da yönetmesi beklenen 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel oldu.

Görevden ayrılacağını Türkiye'nin ilk kez SuperHaber'den öğrendiği, 2. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Metin Temel, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Genelkurmay Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına atandı. 

Karar resmi gazetede 2018/274 sayısı ile dün akşam yayınlandı. 

Org. Metin Temel'in yeni görevi belli oldu

Tunceli'de görev yapan 4. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Barut ise Erzincan'daki 3. Ordu Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanlığına getirildi.

Söz konusu atamalar Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usullerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 9'uncu maddesinin birinci fıkrası gereğince gerçekleştirildi.

Org. Metin Temel'in yeni görevi belli oldu ile ilgili etiketler Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan Metin Temel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.