Orgeneral Hulusi Akar ile Kuvvet Komutanları Diyarbakır sokaklarında!

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, dün beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Diyarbakır ve Batman'da inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve kuvvet komutanları sabah geldikleri Diyarbakır'da, merkez Sur İlçesi'ni gezerek, esnafla sohbet etti.

Sabah saat 08.00'da Diyarbakır'a gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, önce valilik binasında son gelişmelerin ele alındığı güvenlik toplantısına katıldı. Daha sonra da tarihi İçkale'yi gezen Orgeneral Akar ve beraberindekiler, bir dönem çatışmaların olduğu merkez Sur İlçesi'ni gezdi. Daha sonra buradaki bir restorantta öğlen yemeği yiyen Orgeneral Akar ve beraberindeki kuvvet komutanları, Sur esnafını ziyaret ederek sohbet etti.

kshdfksdfsduI

Orgeneral Hulusi Akar, Batman'daki 14'üncü İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığı'nda...

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, dün beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Diyarbakır ve Batman'da inceleme ve ziyaretlerde bulundu. Diyarbakır'daki inceleme ve ziyaretlerinin ardından Batman'a geçen Orgeneral Akar, ilk olarak Batman Valisi Ahmet Deniz'i makamında ziyaret etti daha sonra Batman İl Jandarma Komutanlığı ve 14'üncü İnsansız Uçak Sistemleri Üs Komutanlığında incelemelerde bulundu.

Orgeneral Hulusi Akar ile Kuvvet Komutanları Diyarbakır sokaklarında! ile ilgili etiketler Hulusi Akar Diyarbakır Batman kuvvet komutanları
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.