Organize İşler 2'nin oyuncu kadrosu belli oldu!

Organize İşler 2'nin kadrosu belli oluyor. Film için ortalama olarak 150 kişi çalışmıştır. Çekimler 7,5 hafta sürmüş ve 26 farklı mekanda çekilmiştir. Asım Noyan karakteri için oluşturulan ev 1500m² büyüklüğünde bir otopark iken Yaşar Kartoğlu önderliğindeki ekip tarafından 250m² lik bir eve dönüştürülmüştür. Yılmaz Erdoğan “Organize İşler”in devamını çekiyor. 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Organize İşler 2”yi tamamlayan ünlü oyuncu, cast’ı oluşturmaya başladı ve ilk olarak sektörün dev isimlerine teklif götürdü. Peki, Organize İşler 2'de kimler oynayacak? Ne zaman vizyona girecek? Konusu nedir? Detaylar haberimizde...

Yılmaz Erdoğan, Organize İşler 2 için kolları sıvadı. Serinin devam filmi için 3 yıldır senaryo aşamasında olan Yılmaz Erdoğan oyuncu kadrosunu belirledi. Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. İlk kez 1:2,35 sinemaskop gösterim formatı uygulandı. Filmde yaklaşık olarak 170 kişi rol almıştır. Bu kişilerin 70 kadarı profesyoneldir. Peki, Organize İşler 2'de kimler oynayacak? Ne zaman vizyona girecek? Konusu nedir? Detaylar haberimizde...

yAlmaz_erdoAan

OYUNCU KADROSU DEVLER LİGİ GİBİ

Hürriyet'ten alınan habere göre, Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Organize İşler 2”yi tamamlayan ünlü oyuncu, cast’ı oluşturmaya başladı ve ilk olarak sektörün dev isimlerine teklif götürdü.

oyuncu_kadrosu_devler_ligi

OCAK 2019’DA VİZYONA GİRECEK

Erdoğan, yine senaristliğini, yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği “Organize İşler 2” için Cem Yılmaz, Ata Demirer, Şahan Gökbakar, Kıvanç Tatlıtuğ, Ata Demirer ve Demet Akbağ’la anlaşma sağladı. Çekimler nisan ayında Köyceğiz’de yapılacak. İlk filmdeki karakterleri günümüze taşıyacak filmin vizyon tarihi ise 4 Ocak 2019 olarak planlanıyor.

ORGANİZE İŞLER

Organize İşler, Yılmaz Erdoğan'ın 2005 yılında hem yönetip hem de baş rolünü oynadığı İstanbul'da çekilen dolandırıcılık hikâyesinin anlatıldığı aksiyon, komedi filmi.

Film için ortalama olarak 150 kişi çalışmıştır. Çekimler 7,5 hafta sürmüş ve 26 farklı mekanda çekilmiştir. Asım Noyan karakteri için oluşturulan ev 1500m² büyüklüğünde bir otopark iken Yaşar Kartoğlu önderliğindeki ekip tarafından 250m² lik bir eve dönüştürülmüştür. bu işlem için 18 ton çelik kullanılmış ve filmden sonra sökülerek eski haline getirilmiştir. Müslüm Duralmaz (Cem Yılmaz) karakterine ait mekanlar Saklıköy Country Club’ta çekildi. Tabut sahnesi ise İzmir Ege mahallesi kullanılmıştır. Ve ilk olarak Gece uçuşu bir film için kullanılmıştır. İlk kez 1:2,35 sinemaskop gösterim formatı uygulandı. Filmde yaklaşık olarak 170 kişi rol almıştır. Bu kişilerin 70 kadarı profesyoneldir.

OYUNCULAR

Yılmaz Erdoğan (Asım Noyan)

Tolga Çevik (Süpermen Samet)

Demet Akbağ (Nuran Ocak)

Altan Erkekli (Yusuf Ziya Ocak)

Özgü Namal (Umut Ocak)

Cem Yılmaz (Müslüm Duralmaz)

Erdal Tosun (Üzeyir Kavak)

Tuncer Salman (Tugay Selimoğlu)

Öner Erkan (Silvio)

Ebru Akel (Nilüfer)

Başak Köklükaya (Nergis)

Berfin Erdoğan (Nazlı)

Salih Kalyon (Cemil)

Cezmi Baskın (İzzet Ayna)

Nazmi Kırık (Hıdır Duralmaz)

Neslihan Yeldan (Lalezar)

Deniz Erdoğan (Mıcır Duralmaz)

Ayberk Atilla (Köylü)

Bican Günalan (İbrahim)

Osman Gidişoğlu (Ercüment)

Şener Kökkaya (Altındiş İzzet)

Nuri Gökaşan (Savcı)

Osman Wöber (Komiser)

İclal Aydın (Hilal)

Sinan Bengier (Melih Abi)

Berrak Tüzünataç (Ebru)

Ferhat Yılmaz (Sami)

Caner Alkaya (Arif)

Celal Tak (Semih)

Deniz Özerman (Okuldaki Veli)

Ersin Korkut (Ersin)

Erdem Baş (Hayri)

Hande Dane (Suna)

Ezgi Mola (Berrak)

Rıza Kocaoğlu (Rıza)

Sarp Apak (Kemal)

Cem Aksakal (Cem)

Aydan Taş (Aydan)

Enginay Gültekin (Hayri'nin Sevgilisi)

Derya Artemel (Kemal'in Sevgilisi)

Gülhan Tekin (Elmas)

Melike Güner (Yosun)

Özgür Tanık (Şeniz)

Cahit Taş (Tiger)

Nusret Karakuş (Nusret)

Fevzi Müftüoğlu (Tetikçi Fevzi)

Vural Çelik (Kumarhane Müdürü)

Suzan Kardeş (Mefrika Hanım)

Cemile Çam (Bebek Bakıcısı)

Erhan Gölbey (Sadık)

Mustafa Canıvar (Mustafa)

Deniz Özmen (Kutluhan)

Kadir Kandemir (Atakan)

Şenol Bali (Asım Noyan 15 Yaş)

Şevket Süha Tezel (Deli Cengiz)

Murat Yıldırım (Tabutçular)

Timur Acar (Tabutçular)

Onur Buldu (Tabutçular)

Onuryay Evrentan (Trafik Polisi)

Neşe Sayles (Kasiyer)

Bülent Emrah Parlak (Kitapçı)

Meral Yetil (Çantası Çalınan Kadın)

Sinem Güven (Dansöz)

Uğur Bilgin (Nazlı'nın Koruması)

Metin Keçeci (Kertenkele)

Kadir Akmaca (Fasıl Grubu)

Cem Arslan (Radyo Programcıları)

Önder Açıkbaş

Umut Kurt

Batuhan Or

Gürhan Ateş

Sinan Kılıç

Şahin Yaylı

Ayhan Güngör

Nihat Sırdar

Türkan Avcı

Organize İşler 2'nin oyuncu kadrosu belli oldu! ile ilgili etiketler organize işler 2 kimler oynayacak ne zaman vizyona girecek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.