"Organik Recep İvedik gitmiş, yerine antipatik lümpen proleter gelmiş!"

Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok, geçtiğimiz hafta bir dijital platforma yayınlanmaya başlayan Recep İvedik 7 filmi ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. "Recep İvedik'i içine sanki Şahan kaçmış" diyen Alınok, "Film ilk sahneden son sahneye kadar Gökbakar'ın politik twitlerinden hallice bir hükümet eleştirisiyle dolu." yorumunu yaptı.

Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok bugünkü köşe yazısında geçtiğimiz hafta Disney Plus'ta yayınlanmaya başlayan Recep İvedik 7 filmi ile ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

"GÖKBAKAR'IN POLİTİK TWİTLERİNDEN HALLİCE BİR HÜKÜMET ELEŞTİRİSİ"

"Gökbakar geçtiğimiz gün seyircinin karşısına bambaşka bir Recep İvedik'le çıktı." diyen Altınok, "Sadece adı hala Recep, bir de görünüşü aynı. Sanki içine, son yıllarda Twitter'daki performansından kendisini yakından tanıma fırsatı bulduğumuz Şahan kaçmış. Film ilk sahneden son sahneye kadar Gökbakar'ın politik twitlerinden hallice bir hükümet eleştirisiyle dolu." ifadelerini kullandı. 

"ORGANİK RECEP İVEDİK GİTMİŞ, ANTİPATİK LÜMPEN PROLETER GELMİŞ"

İşte Melih Altınok'un köşe yazısının bir bölümü:

"Doğal, organik maganda Recep İvedik gitmiş yerine antipatik bir lümpen proleter gelmiş. Ve anlaşılan anti kahraman Sözcü gazetesi okumaya başlamış. Zira gazetenin manşetleri her diyalogun içinde geçiyor. Sürekli verdiği kuru politik mesajlarla ne seyirciyi düşündürüyor ne de güldürüyor."  

Recep İvedik'deki bu radikal değişim karşısında hemen hemen herkes tepkili. Şahan Gökbakır'ın ucuz muhalafet yandaşlığı yaptığını ve filmi protesto ederek izlemeyeceklerini söylüyorlar."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

 

"Organik Recep İvedik gitmiş, yerine antipatik lümpen proleter gelmiş!" ile ilgili etiketler Recep İvedik 7 Şahan Gökbakar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.