Ordu'da dolmuş şoförünün uyarı levhası tepki topladı

Ordu’da şehir içi dolmuş şoförlüğü yapan sürücü, aracına “Bayanların şoför ile konuşması yasaktır” şeklinde bir uyarı levhası astı. Uyarıyı gören yolcular tepki gösterdi. Dolmuşçular Kooperatifi ise şoförün işine son verdi.

Ordu'da şehir içi dolmuş şoförlüğü yapan K.K. adlı sürücü, aracına “Bayanların şoför ile konuşması yasaktır” yazdı. Elektronik göstergeli yazı, tüm yolcuların göreceği şekilde dolmuşun üst kısmındaki elektronik panoda yer aldı. Bu “uyarıyı” gören yolcular tepki gösterip şikâyette bulundular. Tepkiler üzerine Dolmuşçular Kooperatifi, şoförün işine son verdi.

'EŞİYLE TARTIŞTIĞI İÇİN YAZMIŞ'

Sözcü'de yer alan habere göre, Ordu Kooperatifçiler Birliği Başkanı Adem Yavuz, SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, “Bu arkadaş eşiyle tartıştığı için o yazıyı yazmış” dedi ve şunları söyledi:

‘'Olayı biliyoruz, yazıyı da gördük. O şoförü çağırdık, ‘nedir bu?' diye sorduk. Dediğine göre, evde hanımıyla tartışmış. Tepkisini de oraya yazmış. Biz de kendisini bu işten men ettik.”

TEPKİLER PEŞ PEŞE GELDİ

Şoför K.K.'ya sosyal medyadan da tepki geldi. Çok sayıda kullanıcı “İnadına konuşasım geldi”, “Bence kadınlar sokağa da çıkmasın olsun bitsin”, “Bu erkeklerin kadın korkusu nedir anlamadım”, “O zaman sadece erkekler binsin dolmuşa” gibi paylaşımlarda bulundu.

Ordu'da dolmuş şoförünün uyarı levhası tepki topladı

Ordu'da dolmuş şoförünün uyarı levhası tepki topladı ile ilgili etiketler Ordu Minibüs dolmuş
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.