Ordu şehri Ceren Özdemir'e ağlıyor!

Dün akşam saatlerinde evine gireceği sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından öldürülen balerin Ceren Özdemir, tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Sosyal medyadan Özdemir için birçok başsağlığı mesajı yayınlandı. Genç balerinin vahşice katledilmesi olayın yaşandığı Ordu'da da büyük yankı uyandırdı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, dün akşam saatlerinde evine gireceği sırada henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından bıçaklanılarak öldürüldü.

''BİR ÇİÇEĞİ DAHA KOPARDILAR''

20 yaşındaki genç kızın katilinin belirlenmesi için çalışmalar sürerken cinayet sosyal medyada büyük infiale yol açtı. Genç balerinin öldürülmesine bir tepki de yaşadığı şehrin belediyesinden geldi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, yaptığı paylaşımda, ''Bir çiçeği daha kopardılar'' ifadelerine yer verdi.

Ordu şehri Ceren Özdemir'e ağlıyor!

BELEDİYE BAŞKANI GÜLER'DEN AÇIKLAMA

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ''Uğradığı cani bir saldırı sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren evladımız Ceren Özdemir için, Ordu Üniversitesi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldık. Çiçeğimizi koparan failin gerekli cezayı alması ve adaletin yerini bulması için elimizden geleni yapacağız.'' ifadelerine yer verdi.

Ordu şehri Ceren Özdemir'e ağlıyor! - Resim : 2




Ordu şehri Ceren Özdemir'e ağlıyor! ile ilgili etiketler Ordu cinayet Altınordu Futbol Kulübü Kadın Cinayeti Ceren Özdemir Mehmet Hilmi Güler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.