Oray Eğin'den Fatih Altaylı'ya Adnan Polat cevabı!

Oray Eğin Habertürk gazetesindeki köşesinden Fatih Altaylı'ya cevap verdi.

Hakan Şükür'ün Genel Kurul'da yaşanan oylama skandalı sonrasında yönetim tarafından Galatasaray'dan ihracı hakkında ilginç bir yazı kaleme alan Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, "Ben sana kral olamazsın demedim" adlı yazısında Şükür'ün kulüp içindeki "mikro terörünü" okurlarına aktarmıştı.

Eğin bugünkü yazısında, "O dönemde kulüp içinde dillendirilen iddialardan biri, Alevi futbolcuların gelişmesine Hakan Şükür’ün engel olmasıydı. Dönemin futbol şube sorumlusu Polat’ın apar topar Hakan Şükür’ü futbolcunun rızasının aksine Torino’ya gönderme gerekçelerinden birinin bu olduğu kulüp çevrelerinde konuşulurdu..." hatırlatmasını yaptıktan sonra, yazısının ardından Fatih Altaylı'dan gelen tepkiye cevap verdi:

ADNAN POLAT KURTARICI MI?

Galatasaray’da yıllar önce yöneticilik yapan Adnan Polat ile belediyelere inşaat yapan, bir ara İstanbul’da mesela Beşiktaş Belediyesi’nin tamamını Polat İnşaat’a boyayan Adnan Polat’ı ayırmak gerek. İkinci Adnan Polat aynı zamanda Galatasaray kulübüne başkanlık da yapmıştı ve hiç ama hiç iyi bir sınav vermemişti.

Önceki gün Hakan Şükür’ü Torino’ya gönderen Adnan Polat’ı yazmıştım.

O dönemde kulüp içinde dillendirilen iddialardan biri, Alevi futbolcuların gelişmesine Hakan Şükür’ün engel olmasıydı. Dönemin futbol şube sorumlusu Polat’ın apar topar Hakan Şükür’ü futbolcunun rızasının aksine Torino’ya gönderme gerekçelerinden birinin bu olduğu kulüp çevrelerinde konuşulurdu... Tabii bir de Fethullah Gülen’i nikâh şahidi yaptıktan sonra Hakan Şükür’le ilgili duyulan rahatsızlık...

Fatih Altaylı önceki gün televizyonda benim Adnan Polat’ı kurtarıcı gibi yazdığımı söylüyor... “Bu adamları kulübe toplayan o halbuki” diyor.

Ben sadece bir dönemin notlarını hatırlatıyordum, zira Polat’ın kendisini kurtarmak dışında başka bir iş yapmadığını çok iyi biliyorum.

Yöneticilik yıllarında Hakan Şükür’ü gönderen Adnan Polat... Başkan olarak Galatasaray’a geldiğinde Gülencilere karşı aynı tutumu sürdürmemişti...

Çıkarlar insanları da değiştiriyor sonuçta... Yanlış anlamayı engellemek için bu düzeltmeyi yapmam şarttı.

Oray Eğin'den Fatih Altaylı'ya Adnan Polat cevabı! ile ilgili etiketler Oray Eğin Fatih Altaylı adnan polat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.