Oray Eğin: Kim bu satılık gazeteciler!

Alaçatı'da yaşanan "vale" cinayetinde yeni iddialar var... Tatil için beldeye giden Alpay Kalyon'un bir gece kulübü çıkışında bıçaklanarak öldürülmesi sonrasında mekanın adının medyada yer almaması soru işaretleri yarattı. Habertürk yazarı Oray Eğin o cinayetle ilgili önemli bir iddiayı gündeme getirdi.

Geçtiğimiz hafta Alaçatı'da yaşanan korkunç cinayetin yankıları sürüyor. Gözde tatil beldesinde Alpay Kalyon, eşi ve arkadaşları ile gittiği gece kulübünden çıktığı sırada karıştığı kavgada hayatını kaybetti.

Kalyon ve yanındaki erkek arkadaşı, bir kadının darp edildiğini görüp müdahale ettiği sırada işletmenin valeleri tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Cinayeti işleyen Faruk Baştosun ‘kasten adam öldürme’ suçundan, Maşallah Türkmen ise ‘kasten yaralama’ suçundan tutuklandı.

Bu korkunç cinayet medyaya "Alaçatı ilçesi Ovacık Mahallesi 18001 Sokak'ta meydana geldi." ifadeleri ile servis edildi.

Ancak valelerinin cinayete karıştığı mekanın adının gizlenmesine Habertürk yazarı Oray Eğin'den itiraz geldi. Eğin, haberlerde mekanın adının yazılmaması hakkında çok konuşulacak bir iddia da ortaya attı.

Alaçatı’daki cinayeti kör bir balıkçı gördü!  Oray Eğin korkunç cinayet hakkında şu ifadeleri kullandı,

"Cinayet işlenen mekanın adresi yazılıyor ama yoldan geçen iyi niyetli bir vatandaşı öldürecek kadar gözü dönen mekanın adı ısrarla gizleniyor. Bu yaz Bodrum’un lahmacunuyla ünlü lüks bir otelinde yaşanan tecavüz iddiasıyla da ilgili basında hiç haber çıkmadı, mekan korundu. Otel sahibinin gazetecilere para yedirip konuyu kapattığı konuşuluyor. Kim bu satılık gazeteciler, deşifre edilmeli."

Kendisinin de şu anda Alaçatı'da tatil yaptığını belirten Eğin, "Alaçatı’daki cinayet mahalliyle ilgili sokakta farklı isimler konuşuyor, sosyal medyada farklı. Mekanın adresi haberlerde yer alıyor, ama adı gizleniyor. Halbuki bıçağı kapıp sokaktan geçen birini öldürecek kadar gözü dönen sapkınları işe alan işletmenin eline kan bulaşmıştır artık. Ucuz işçi ihtiyacı yüzünden mi sabıka kaydına bakılmıyor, ya da görmezden geliniyor, bilmiyorum, ama mutfaktan fırlayıp cinayet işleyebilecek personele sahip bir mekan lanetlenmeli, tarihe karışmalı." dedi.

 

Oray Eğin: Kim bu satılık gazeteciler! ile ilgili etiketler cinayet Alaçatı Oray Eğin Alpay Kalyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.