Orada ne oldu? Yasin Öztekin yaşananları anlattı

Karabükspor maçında attığı golden sonra Cüneyt Çakır tarafından kendisine pozisyon sorulan Yasin Öztekin, yayıncı kuruluşa konuştu.

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Kardemir Karabükspor’a deplasmanda 2-1 yenilen Galatasaray’da tek golün sahibi Yasin Öztekin, mücadeleyi değerlendirdi. Sarı-kırmızılı futbolcu attığı golde yaşananları da açıkladı.

Yasin’in sözleri şöyle;

“Zor bir deplasman maçıydı ama oyunun kontrolü bizdeydi. Karabükspor kalemize çok fazla gelemedi. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiryse maç çok farklı olurdu. Çok kötü bir 3 puan… Bunu telafi etmemiz lazım. Oyunu skora yansıtamadık.

Gol pozisyonunda topun elime değdiğini söylediler ama top omzuma değdi. Benim için rahattı. El olsaydı hakeme söylerdim ama topu omzumla önüme aldım. Hoca bana sorunca ‘El yok’ dedim.”

Orada ne oldu? Yasin Öztekin yaşananları anlattı ile ilgili etiketler Galatasaray Yasin Özekin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.