Operasyonlar hız kazandı! İstanbul'da toplam 46 göçmen başarılı operasyonla yakalandı!

Son dönemde Afganistan'da Taliban'ın yönetimi ele geçirmesiyle birlikte denetimler hız kazandı. Son olarak bu operasyonlar kapsamında Esenyurt, Zeytinburnu, Sultangazi ve Bağcılar'da 46 kaçak göçmen yakalandı.

İstanbul Valiliği İstanbul'da yapılan kaçak göçmen oparasyonu detaylarını açıkladı. 

KAÇAK GÖÇMENLERİ YURTDIŞINA ÇIKARMAK İSTEYEN 7 KİŞİ DE GÖZALTINDA

Valilikten yapılan açıklamada, Esenyurt, Zeytinburnu, Sultangazi ve Bağcılar'da farklı ülkelerden yasadışı yollarla Türkiye'ye giren kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenlendiği belirtildi. Operasyonlarda, 46 kaçak göçmen yakalanırken bu kişileri yurtdışına çıkarmak isteyen 7 şüphelinin de gözaltına alındığı ifade edildi. Kaçak göçmenlerin taşındığı 4 minibüs ile bir otobüse el konulduğu vurgulandı.

Operasyonlar hız kazandı! İstanbul'da toplam 46 göçmen başarılı operasyonla yakalandı!

2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Kaçak göçmenler, İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edilirken adliyeye sevk edilen şüphelilerden 2'si tutuklandı.

 

Operasyonlar hız kazandı! İstanbul'da toplam 46 göçmen başarılı operasyonla yakalandı! ile ilgili etiketler İstanbul Operasyon kaçak göçmen valilik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.