Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü açıklaması

Önceki akşam Cihangir’deki Otto adlı mekânda gerçekleştireceği stand-up gösterisi öncesi kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Onur Ünlü, 5 yıldır birlikte olduğu Hazar Ergüçlü ile neden ayıldıkları hakkında konuştu.

30 yaşındaki oyuncu Hazar Ergüçlü ile 5 yıllık birlikteliğini geçtiğimiz hafta sonlandıran 49 yaşındaki yapımcı ve yönetmen Onur Ünlü, neden ayrıldıkları hakkında konuştu.

''DEVAMLI GÖRÜŞÜYORUZ''

Onur Ünlü ayrılıkla ilgili "Hazar ile devamlı görüşüyoruz. Bugün de kendisiyle görüştük. Olmayınca olmuyor. Bunun özel bir sebebi yok. Bir araya gelerek, düşünüp karar verdik" dedi.

Onur Ünlü


Hazar Ergüçlü ise ayrılık nedenleriyle ilgili “Evet, ayrıldık. Yani tam rasyonel bir sebebi yok açıkçası. Yıpranma oldu beş yıllık. Ama yani çok yakın arkadaşım benim, her şeyim. Ailemden biri gibi, ayrıldık ama arkadaşlığımız devam ediyor tabii ki...” demişti.

 

 

Onur Ünlü'den Hazar Ergüçlü açıklaması ile ilgili etiketler Hazar Ergüçlü Onur Ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.