Onur Saylak, Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasındaki yasak aşk iddiasını yalanladı

Onur Saylak eşi Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasındaki yasak aşk iddiaları için sosyal medyada sert bir açıklama yayınladı. Dün Takvim gazetesindeki Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasında yasak aşk iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Tuba Büyüküstün'ün eşi oyuncu Onur Saylak sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı.

Onur Saylak eşi ve çocuklarının annesi Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasında yasak aşk olduğu iddiaları için açıklama yayınladı. Onur Saylak yasak aşk iddiaları üzerine sosyal medyadan sert bir açıklama yayınladı. Dün ilk kez Takvim gazetesinden duyrulan ve sosyal medyada hızla yayılan Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasında yasak aşk iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Tuba Büyüküstün'ün eşi oyuncu Onur Saylak sosyal medya hesabından iddiaları yalanladı ve Saylak sorumlular hakkında işlem başlattığını açıkladı.

Onur_Saylak_Tuba_Bykstn
Ünlü oyuncu Onur Saylak, eşi Tuğba Büyüküstün'ün eski basketbolcu İbrahim Kutluay'la yasak aşk yaşadığı yönündeki iddiaları sert bir dille yalanlayarak "Gerekli yasal işlem başlatılmıştır" dedi.

Onur Saylak, Tuba Büyüküstün hakkında son zamanlarda çıkan dedikoduları Instagram hesabından yalanladı.

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün çiftin hakkında son günlerde ayrılık ve yasak aşk söylentileri çıkmıştı. Dün yayınlanan Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasındaki yasak aşk iddiaları ise söylentilerin üstüne tuz biber ekmişti. Onur Saylak tüm iddialar hakkında son noktayı koydu. Saylak, Tuba Büyüküstün ile ortak yayınladığı bildiride, "Haberler asılsızdır" denildi.

Onur Saylak ve Tuba Büyüüstün ortak açıklamada ortak soyadı kullandı

Onur Saylak ve Tuba Büyüküstün çifti, Saylak'ın Instagram hesabından ortak bildiri yayınladı. Kamuoyuna yaptıkları duyuru şöyle: Aile hayatımızın mahremiyetine saygı duyulmaksızın yapılan haberler yalan, iftira içermektedir.

Onur_Saylak_Ei_Tuba_Bykstn_yasak_ak

Onur_Saylak_Ei_Tuba_Bykstn

Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay yasak aşk yaşıyor

Onur Saylak kimdir?

Onur Saylak Biyografisi

Adı Soyadı: Onur Saylak
Doğum Tarihi: 12 Mayıs 1977
Nereli: Ankara, Türkiye
Burcu: Boğa
Kilosu: 72
Boyu: 1.78
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
Eğitim Durumu: Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Bilkent Üniversitesi
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Evet
Eşi: Tuba Büyüküstün
instagram Hesabı: https://www.instagram.com/aosonursaylak
Twitter Hesabı: https://twitter.com/onursaylak
Facebook Hesabı: https://tr-tr.facebook.com/Onur.Saylak

onur_saylak

Onur Saylak Kısaca Hayatı

Tam adı Arif Onur Saylak olan oyuncu, 12 Mayıs 1977 tarihinde Ankara’da doğmuştur. Babasının demirci ustası olduğunu belirten Saylak, 1.78 cm boyunda, 72 kg ağırlığında, siyah saçlı, kahverengi gözlü ve boğa burcudur. İyi bir aile babası olan Saylak, kendisi gibi oyuncu eşiyle mutlu bir evlilik sürdürmektedir.
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü’nde görmekte olduğu eğitimi bırakarak Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde okumaya başlayan oyuncu, aynı sıralarda İletişim Fakültesi Tiyatro Topluluğu’nda görev almaya başladı. Tiyatro işini seven ve bunu meslek edinmek isteyen oyuncu, bu okulu da bırakarak, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’ne başladı. Tiyatro eğitimi gördüğü sıralarda bir yandan da, Ankara Devlet Tiyatrosu’nda ve Bilkent Tiyatrosu’nda birkaç tiyatro oyununda yer aldı. Getto, Üç Kuruşluk Opera, Her Şeye Rağmen bu oyunlardan bazılarıdır. Hatırla Gönül, Hayat Ağacı, Ağır Roman Yeni Dünya, Sensiz Olmaz, Gönülçelen, Nefes, Asi, Kod Adı, Kod Adı: Kaos, Hisarbuselik, Ne Seninle Ne Sensiz, Yabancı Damat, Aşk Buraya Uğramıyor ve Bizim Evin Halleri gibi dizilerde ve Rüzgarın Hatıraları, Denizden Gelen, Güz Sancısı, Sonbahar ve Mavi Dalga gibi filmlerde rol almıştır. 2009 yılında Yeşilçam En İyi Erkek Oyuncu ve SİYAD En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini almış olan Onur Saylak, aynı yıl, bir de Yılmaz Güney Özel Ödülü’nü almıştır. Bir dönem TED Koleji’nde tiyatro yönetmeni olarak çalışmış, üniversite korosunda yer almış, Biedermann ve Kundakçılar gibi müzikallerde de oynamıştır. Bazı tiyatro oyunları için şarkı sözleri yazmış ve bir dönem gençlik programı sunmuştur. Son olarak ta B.i.t. arts isimli bir şirket kurmuştur. Bu şirketteki ilk kısa film denemesinin yönetmenliğini de kendisi yapmış olan Onur Saylak, bu filmde, 28 Temmuz 2011 yılında, sadece ailelerinin katılımıyla, Paris’te evlendiği ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Tuba Büyüküstün’ü oynatmıştır. Toprak ve Maya adında ikiz çocukları olan çift, Tuba Büyüküstün’ün ikiz bebek annesi olacağı anlaşıldıktan sonra evlenmişlerdir. Onur Saylak, daha öncesinde senarist Filiz Alpgezmen ile bir evlilik yapmış ve bir buçuk yıl süren evliliklerini, 2011 yılında noktalamışlardır.

Onur Saylak, Tuba Büyüküstün ve İbrahim Kutluay arasındaki yasak aşk iddiasını yalanladı ile ilgili etiketler Onur Saylak Tuba Büyüküstün İbrahim Kutluay Yasak Aşk onur saylak kimdir tuba büyüküstün ve ibrahim kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını Akıncı İHA'nın bulmasından rahatsız oldu!

Gazeteci Fatih Altaylı, İran’da düşen helikopterin enkazını AKINCI İHA’nın bulmasından rahatsız oldu. Dünya AKINCI TİHA'yı ayakta alkışlarken, 'Fazla kasılmaya gerek yok yani' diyerek küçümsemeye kalkan Altaylı'ya tepki yağıyor.