Emre Aydın, Onur Can Özcan'ın ardından yazılanlara isyan etti!

Şarkıcı Emre Aydın, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla genç şarkıcı Onur Can Özcan'ın ölümünün ardından paylaşılan mesajlara isyan etti.

Şile’de geçirdiği tekne kazası sonrasında kaybolan ve uzun süren aramaların ardından cansız bedenine ulaşılan şarkıcı Onurcan Özcan’ın ölümü özellikle müzik dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.

"SİZİN ACINIZ BİLE SAHTE"

Pek çok ünlü şarkıcı bu ölümle ilgili paylaşımlarda bulunurken Emre Aydın konuyla ilgili olarak dikkat çekici bir noktaya parmak bastı. Yaptığı taziye paylaşımının bile başkaları tarafından kopyalandığını söyleyen Aydın, konuyla ilgili duyduğu üzüntüyü şu sözlerle duyurdu:

Taziye tweeti atarken bile, çok beğenilsin diye tweet çalmaktan utanmayan, sıkılmayan yaratıkların sayısı azımsanamayacak kadar çok. Sizin acınız bile sahte, neyiniz gerçek sizin?

Emre Aydın, Onur Can Özcan'ın ardından yazılanlara isyan etti!

 

Emre Aydın, Onur Can Özcan'ın ardından yazılanlara isyan etti! ile ilgili etiketler ölüm onur can özcan emra aydın tweet paylaşım taziye
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.