Onu kastedip kastetmediğini kendisine sordun mu Hüseyin Kocabıyık?

AK Parti'li Hüseyin Kocabıyık neden Cem Küçük'ü savundu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda, kendisi adına konuşan bazı köşe yazarlarını sert çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Genellikle sosyal medya hesapları ve bazı yazarların zaman zaman adeta şahsımın adına racon kestiği görülüyor. Benim partimle, milletimle paylaşacağım bir düşüncem varsa bunun yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu da bizzat kendim keserim" dedi.

Kimi çevreler tarafından, Erdoğan'ın bu sözleri ile, kısa süre önce bazı muhalif isimlere, "Benim serçe parmağım kadar güçlüsün. Ben Aydın Doğan'a talimat veririm gereğini yapar." diyerek meydan okuyan Cem Küçük'ü kastettiği yorumları yapıldı.

Bu varsayıma itiraz ise sürpriz bir isimden geldi. AK Parti milletvekili Hüseyin Kocabıyık, partisinden Cem Küçük'ü savunan tek isim olarak öne atıldı.

NİYET OKUYANLAR KERVANINA KATILDI...

Sosyal medya hesabında Cem Küçük'ü savunan mesajlar paylaşan Kocabıyık, "Cem Küçük gazeteci kılıklı etki ajanlarının çekindiği tek gazeteci. Onu yıpratmak akılsızca bir iştir." diye yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kısa süre önce "Benim adıma konuşmayın" mesajı vermesine karşın, niyet okuyan Kocabıyık, "Cumhurbaşkanımızın Cem Küçük'ü kastettiği ise koca bir yalandır. Alçakların Cem Küçük'ten ne kadar korktukları ortaya çıktı. Çizgini hiç bozma Cem küçük. Seni okumaya, izlemeye ve etki ajanlarını deşifre etmeni alkışlamaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. / SuperHaber

erfhergghhh

Onu kastedip kastetmediğini kendisine sordun mu Hüseyin Kocabıyık? ile ilgili etiketler Erdoğan Cumhurbaşkanı AK Parti Cem Küçük hüseyin kocabıyık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.