Onu hiç böyle görmediniz! Rolü için imaj değiştiren Burak Sevinç son haliyle şaşırttı

İlk bölümü 11 Şubat 2022'de yayınlanan 'Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli' dizisinde Molla Numan karakterine hayat veren 36 yaşındaki oyuncu Burak Sevinç'in son hali şaşırttı. Yeni dizisi için imaj değiştirip sakallarını uzatan Burak Sevinç bambaşka bir görünüme kavuştu.

İlk oyunculuk deneyimini 2011 yılında yönetmen Ahmet Katıksız’ın isteği üzerine Babam İçin adlı dizide “Alpay” karakterini canlandırarak yaşayan ve daha sonrasında ise Yol Ayrımı, Merhaba Hayat, Yalan Dünya, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu, Evli ve Öfkeli, Söz, Kırmızı Oda gibi birçok yapımda rol alan 36 yaşındaki oyuncu ve müzisyen Burak Sevinç son olarak Türk edebiyat tarihinin önemli isimlerinden biri olan mutasavvıf ve şair Hacı Bayram Veli’nin hayatını anlatan Aşkın Yolculuğu: Hacı Bayram Veli adlı dizide “Molla Numan” karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Onu hiç böyle görmediniz! Rolü için imaj değiştiren Burak Sevinç son haliyle şaşırttı

SAÇLARINI VE SAKALLARINI UZATTI

Yeni dizisindeki rolü gereği imaj değiştiren Burak Sevinç sakallarını uzattı. Daha önce yaptığı açıklamada “İlk defa bu kadar saç ve sakallarımı uzattım” diyen oyuncu, uzun sakallı ve bıyıklı haliyle hayranlarını şaşırttı. Rolü için bambaşka bir görünüme kavuşan Sevinç, son halini 1,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

İşte Burak Sevinç'in yeni imajı...

Onu hiç böyle görmediniz! Rolü için imaj değiştiren Burak Sevinç son haliyle şaşırttı - Resim : 2


Molla Numan karakteri hakkında: Kara Medrese’nin takdir edilen müderrislerindendir. Başına gelecek olan badirelerden sonra büyük bir manevi arayış içine girecektir. Somuncu Baba ile tanışmasından sonra hayata bakışı değişecektir.

Onu hiç böyle görmediniz! Rolü için imaj değiştiren Burak Sevinç son haliyle şaşırttı - Resim : 3

 

 

Onu hiç böyle görmediniz! Rolü için imaj değiştiren Burak Sevinç son haliyle şaşırttı ile ilgili etiketler Burak Sevinç imaj degişim Molla Numan Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram-ı Veli
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.