"Onlardan özür diliyorum"

Dünya Kupası çeyrek final maçında Fransa'nın attığı 2. golde hatalı bir gol yiyen Fernando Muslera, Uruguay basınına açıklamalarda bulundu.

Galatasaray forması giyen Uruguay'ın kalecisi Fernando Muslera, Fransa maçında yaptığı hatanın ardından konuştu.

''HAYAL KIRIKLIĞINDAN ÇOK GURUR VAR''

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Muslera, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür dilerken ''Herkes gibi ben de üzgünüm. Hiç beklediğim bir an değildi. Benim hatam tüm ümitlerimizi yıktı. Bazen neden böyle olduğunu bulmakta zorluk çekersiniz. Ancak bu takımla başardıklarıma baktığımda hayal kırıklığından daha çok gurur hissediyorum.'' diye konuştu.

''ARTIK İLERİYE BAKMA ZAMANI''

Geleceğe yönelik olumlu açıklamalarda bulunan Uruguaylı kaleci, ''Buraya kadar gelen taraftarlarımız, daha uzun süre Rusya'da kalabilirdi. Onlardan özür diliyorum. Benim pozisyonumda böyle hataların sonucu maalesef çok ağır oluyor ama artık bu mağlubiyeti unutup ileri bakma zamanı.'' dedi.

"Onlardan özür diliyorum" ile ilgili etiketler Uruguay Galatasaray Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.