Onlar da tek tek tutuklanıyor...

Trabzon'da darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında, adliyeye sevk edilen Trabzon 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Bahadır Dalgıç ile Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürü Ali Hellaç, tutuklandı.

Trabzon'daki darbe soruşturmasında tutuklamalar...

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, darbe girişimiyle ilgili gözaltına alınıp, öğle saatlerinde Trabzon Cumhuriyet Savcılığına sevk edilen Trabzon 4. Motorlu Piyade Tugay Komutan Vekili Tank Kurmay Albay Dalgıç ile darbe girişimi sırasında emrindeki askeri personele müdahale etmemeleri yönünde talimat verdiği öne sürülen, Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürü Hellaç, savcılık sorgularının ardından, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Trabzon Sulh Ceza Hakimliğince yeniden ifadeleri alınan Dalgıç ve Hellaç, tutuklanarak, cezaevine gönderildi.
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, soruşturması çerçevesinde, Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ile "Cebir ve şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçlarından yakalanarak, Trabzon Adliyesi'ne sevk edilen biri kadın 11 hakim ve Cumhuriyet Savcısı'nın işlemlerinin ise Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'nda sürdüğü belirtildi.

Onlar da tek tek tutuklanıyor... ile ilgili etiketler FETÖ Trabzon Emniyet Müdürlüğü HSYK Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.