Önder Karaveli'den derbi yorumu... "Sadece 1 isabetli şutla bitirmek hoş olmadı!"

Önder Karaveli'den derbi yorumu... ""Sadece 1 isabetli şutla bitirmek hoş olmadı. Geçmiş maçlarda oyunu kazanıyorduk. Oyunun bütününe bakınca kazanamadık ve maçı da kaybettik. Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık. Güven, Kenan, Ghezzal, Alex ve hatta Atiba bile hiç kaybetmediği kadar top kaybetti."

Derbide Galatasaray'a 2-1 mağlup olarak Süper Lig'deki 9 maçlık yenilmezlik serisinin sonuna gelen Beşiktaş, ikincilik mücadelesinde yara aldı. 

45 puanla 8. sırada kalan Siyah-Beyazlılar, 2. sıradaki Konyaspor'un 10 puan gerisinde... Maçın ardından beIN Sports'a konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, "Sadece 1 isabetli şutla bitirmek hoş olmadı. Geçmiş maçlarda oyunu kazanıyorduk. Oyunun bütününe bakınca kazanamadık ve maçı da kaybettik. Kazanmayı hak edecek bir oyun oynamadık" dedi. 

Karaveli'nin açıklamaları şöyle:

"Penaltı pozisyonuyla ilgili herkes yorumunu yapacaktır... G.Saray'ın baskısı beklediğimizden daha uzun sürdü. Bunu bekliyorduk ama süresinin bu kadar uzatabileceğini düşünmüyorduk. Gol buna sebep oldu."

"Galatasaray merkezi iyi kapattı. Kenarlardan ortaları denedik. Galatasaray'ın iki stoperi hava toplarında iyiydi ama başka alternatif bırakmadılar."

"Kenan, son 2-3 haftada istediklerimizi en çok yerine getirenlerden biriydi. Geçen hafta da gol atmıştı. Güven, Kenan, Ghezzal, Alex ve hatta Atiba bile hiç kaybetmediği kadar top kaybetti"

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ MAÇINDA PENALTI TARTIŞMASI

85'te Rıdvan Yılmaz'la skoru 2-1'e getiren Beşiktaş, maçın uzatma bölümünde penaltı bekledi. Cyle Larin ile Victor Nelsson arasında yaşanan mücadelede Kanadalı forvet yerde kaldı.

Maçın hakemi Atilla Karaoğlan oyunu devam ettirdi, VAR'dan da herhangi bir uyarı gelmedi. Sadece Twitter'da Larin'in penaltı pozisyonu için 50 binden fazla paylaşım yapıldı.

Önder Karaveli'den derbi yorumu... "Sadece 1 isabetli şutla bitirmek hoş olmadı!" ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Önder Karaveli cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.