Önder Karaveli: Çok şampiyonluk gördüm ama bugün en mutlu günüm diyebilirim

Önder Karaveli: "Çok iyi hissediyorum. Bu statta Beşiktaş taraftarı olarak çok galibiyete şahit oldum. Şampiyonluklara şahit oldum. 100. yıl şampiyonluğunu gördüm. Ama bugün en mutlu günüm diyebilirim. Beşiktaş’ın galibiyet fotoğraflarını çok beğeniyordum. Oyuncularla konuştuğumda, onlardan bunu istemiştim. Oturacağım yere kadar onlar hazırladılar. Harika bir hediye verdiler."

Süper Lig'in 16. haftasında Kayserispor'u ağırlayan Beşiktaş, iki kez geriye düştüğü maçı 4-2 kazanarak Süper Lig'de 5 maç aradan sonra galip geldi.

Teknik direktör Sergen Yalçın'la yolları ayırdıktan sonra altyapı antrenörü Önder Karaveli'yle maça çıkan Siyah-Beyazlılar, taraftarını sevindirdi.

Kartal 1-2 gerdiyken "yine mi yenilecek?" sorusu akıllara gelmişti. Kariyerinde bir maçlığına Beşiktaş'ı maça çıkaran antrenör Önder Karaveli, yaptığı oyuncu değişiklikleriyle maçı kazandırdı.

74'te Larin'i çıkarıp Güven Yalçın, Atiba'yı çıkarıp Oğuzhan Özyakup'u oyuna alan Önder hoca, bu hamlelerin karşılığını 3 puanla aldı. Güven Yalçın 2 asist, 1 golle oynarken, Oğuzhan'da gollerdeki kritik paslarıyla galibiyetin mimarı oldu.

Önder Karaveli maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada "Çok iyi hissediyorum. Bu statta Beşiktaş taraftarı olarak çok galibiyete şahit oldum. Şampiyonluklara şahit oldum. 100. yıl şampiyonluğunu gördüm. Ama bugün en mutlu günüm diyebilirim" ifadelerini kullandı.

"HARİKA BİR HEDİYE VERDİLER"

Önder Karaveli şöyle devam etti:

"Ben Beşiktaş'ın bir parçasıyım. Bugün sahada teknik sorumluydum. Ancak, önümüzdeki maçlarda bir gün tribüne geri dönüp tezahüratlar yaparım. Doğduğum semtin takımıyla sahada olmak çok güzel bir duygu."

"Ailem de buradaydı. Galip gelip, oğluma sarılmayı çok istiyordum. Oyuncular bunu sağladılar."

"Beşiktaş’ın galibiyet fotoğraflarını çok beğeniyordum. Oyuncularla konuştuğumda, onlardan bunu istemiştim. Oturacağım yere kadar onlar hazırladılar. Harika bir hediye verdiler. Hayatımın sonuna kadar saklayacağım en güzel fotoğraf olacak."

Önder Karaveli: Çok şampiyonluk gördüm ama bugün en mutlu günüm diyebilirim ile ilgili etiketler Beşiktaş Kayserispor Önder Karaveli Serpil Hamdi Tüzün
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.