Önce tehdit sonra hakaret etti!

Ekmek Üreticileri İşverenleri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar'ın yaptığı açıklamalar gündem bomba gibi düştü. Katıldığı canlı yayında 'Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir' diyen Kolivar İstanbul'da 5 TL'ye satılan ekmeğe tehdit gibi yeni zam açıklaması yaptı.

Ekmek fiyatları Fırıncılar Odası ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından belirlenmesine rağmen tehdit edercesine konuşan Kolivar, "Elektrik ve doğalgazı ev tipi vermezlerse zam yapacağız" açıklamasında bulundu.

TEPKİ ÇEKEN 'EKMEK' AÇIKLAMASI

Katıldığı yayında "Ekmek aptal toplumların temel gıda maddesidir" diyen Kolivar, İstanbul’da aralık ayı gelmeden 5 TL’ye satılan ekmeğin 7,5 TL’ye çıkabileceğini belirterek şunları kaydetti:

“Ay başını bulmaz, ekmek İstanbul’da 7,5 TL’nin altında olmaz. Eğer bize, bu elektrik ve doğal gazı ev tipi fiyatlardan vermezlerse ekmeği 7,5 TL yapacağız. Ruhsatlı fırınlara elektriği ev tipi fiyatına verirseler bizim maliyetimiz düşer, fırıncı da bir nefes alır, zam yapılmaz. İstanbul’daki fırınların yüzde 80’i batak durumda şu an. Günlük un alıyorlar. Her bir fırının faturası korkunç arttı, 40-50 bin TL gelmeye başladı.”

 

Önce tehdit sonra hakaret etti! ile ilgili etiketler ekmek İTO
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.