Önce rekor kırdı sonra göz yaşlarına hakim olamadı!

Brezilyalı yıldız Neymar, FIFA Dünya Kupası 2022 çeyrek finalinde Hırvatistan ile oynadıkları maçta attığı golle 77 gole ulaşarak Brezilya Milli Takımı tarihinde Pele'ye ait olan en çok gol atan oyuncu rekoruna ortak oldu.

2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Hırvatistan ile Brezilya karşı karşıya geldi.
105+1. dakikada Brezilya'yı öne geçiren Neymar tarihi bir gole imza attı. 77. golünü atan Neymar, Pele'ye ait olan Brezilya Milli Takımı ile en çok gol atan oyuncu rekorunu 60 yıl sonra egale etti.

TARİHİ GOLÜ:

 PENALTILARDA HÜSRAN!

Dünya Kupası'nın favorileri arasında gösterilen Brezilya, şok bir sonuçla Hırvatistan'a penaltılarda yenildi. Hırvatistan rakibini penaltılarda 4-2'lik skorla mağlup ederek yarı finale yükseldi. Maç sonunda Neymar göz yaşlarına hakim olamadı. Yanına gelen arkadaşlarıyla ise kavga eden yıldız oyuncu, kendisinin rahat bırakılmasını istedi.

 

 

 

Önce rekor kırdı sonra göz yaşlarına hakim olamadı! ile ilgili etiketler 2022 Dünya Kupası 2022 FIFA Dünya Kupası Hırvatistan Brezilya Katar Neymar Pele
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.