Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı

Gaziantep'te, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi intihar etmeye kalkıştı. 20 yaşındaki genç daha sonra ise ailesini rehin aldı. 2 saat boyunca ekipleri alarma geçiren genç güçlükle ikna edildi. Olay sırasında vatandaşlar ise sosyal mesafeyi hiçe sayarak yaşananları izledi.

Olay, Şahinbey ilçesi Eyüpoğlu Mahallesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın en üst katında ailesiyle birlikte oturan ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Şahin H. (20), önce evin balkonuna çıkarak intihara kalkıştı. Bir süre sonra eve giren şahıs bu kez ailesini rehin aldı.

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekipleri ile psikolog sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekipleri ise hazır bekletildi. İtfaiye ekipleri de olası intihar girişiminin önüne geçmek için branda açtı.

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı - Resim : 2

Yaklaşık 2 saat boyunca ailesini rehin alan şahıs, olay yerine gelen psikologlar tarafından güçlükle ikna edildi. İkna çabalarının sonuç vermesi üzerine şahıs polis ekiplerine teslim oldu. Daha önce de pek çok kez intihar ve rehin alma girişiminde bulunduğu öğrenilen uyuşturucu bağımlısı şahıs, gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Yaşananları izleyen vatandaşlar ise sosyal mesafeyi hiçe saydı.

Önce intihara kalkıştı, sonra ailesini rehin aldı ile ilgili etiketler Gaziantep İntihar rehin alma
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.