Önce ilişkiye girdi sonra boğarak öldürdü

Kayseri'de emekli din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni Hasan Bulut 13 yıl önce ortadan kaybolan Saliha Toker'i (32) boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklandı. Sanığın mübbet hapsi isteniyor. Bulut kadınla ilişki yaşadığını, hamile olduğunu öğrenince de öldürdüğünü itiraf etti.

Sır cinayet 13 yıl sonra aydınlandı...Develi ilçesinde yaşayan Saliha Toker, 28 Kasım 2006 tarihinde 10 ve 11 yaşlarındaki kızlarını okula gönderdikten sonra ortadan kayboldu. Aradan geçen 13 yıla rağmen kaybolmasındaki sır perdesi aralanamayan Toker'in dosyasını İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, geçtiğimiz aylarda yeniden açtı.

CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

Yapılan araştırmada eşinden boşandıktan sonra çocuklarıyla yaşayan Saliha Toker'in son olarak Kayseri'de yaşayan ve o zaman 57 yaşında olan Hasan Bulut ile görüştüğü belirlendi. Emekli din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan Hasan Bulut gözaltına alındı. Bulut, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

'PİŞMANIM'

Evli ve 2 çocuk babası olan Bulut, Saliha Toker ile ilişki yaşadığını, kadını hamile olduğunu söylemesi üzerine Kocasinan ilçesindeki Erkilet Hıdırellez Tepesi'ne götürüp boğarak öldürdüğünü söyledi. Hasan Bulut tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Soruşturma aşamasında Hasan Bulut'un cinayetten 10 gün sonra eşiyle hacca gittiği ortaya çıktı. Bulut, ifadesinde nefsinin kurbanı olduğunu öne sürerek "Pişmanım" dedi.

Hasan Bulut'un cesedi gömüp etrafını taşlarla çevirdiğini söylediği bölgede yapılan aramalarda ise Saliha Toker'in izine rastlanmadı. Toker'in cesedinin yaban hayvanları tarafından parçalanmış olabileceği bildirildi.

MÜEBBET HAPİS CEZASI İSTENDİ

13 yıl sonra aydınlanan cinayetle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Hasan Bulut hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan Kayseri 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Bulut, önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak.

Önce ilişkiye girdi sonra boğarak öldürdü ile ilgili etiketler Kadın Kayseri kadın Kadın Cinayeti Kadın Cinayetleri kadına şiddet
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.