Omzuna düşen bebeği saksı sandı bebek olduğunu görünce şok oldu!

Amasya'da yaşadığı evin balkonundan beton zemine düşen bebek hastaneye kaldırıldı. Düşerken yoldan geçen Ruhi Aşçı'nın omzuna çarparak hızı kesilen Afgan bebek Khatıra Amırı hafif yaralanarak kazayı atlattı. Aşçı, ''Hiç kimsenin başına gelmeyen bir olay başıma geldi, ilk başta omzuma saksı düştü sandım arkamı dönünce bebek olduğunu farkettim'' dedi.

Olay, öğle saatlerinde kent merkezindeki Hacı İlyas Mahallesi'nde meydana geldi. 4 katlı binanın 1'inci katındaki evde, balkonda oyun oynayan Afgan Khatıra Amırı bebek, aşağı sarkınca beton zemine düştü.

Bebek, yolda duran Ruhi Aşçı'nın omzuna çarpıp, hızının kesilmesiyle hafif yaralandı. İhbarla gelen sağlık ekibinin olay yerinde ilk müdahalede bulunduğu bebek, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Afgan bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Omzuna düşen bebeği saksı sandı bebek olduğunu görünce şok oldu!

''OMZUMA SAKSI DÜŞTÜ SANDIM''

Olay anı ise çevredeki iş yerine ait güvenlik kamerasına yansıdı. Yaşadıklarını anlatan Ruhi Aşçı, "Hiç kimsenin başına gelmeyen bir olay başıma geldi. Tesadüf oldu. Elektronikçinin kapısında ayakta beklerken omzuma bir şey düştüğünü fark ettim. İlk başta saksı düştüğünü sandım. Arkamı dönünce çocuk olduğunu fark ettim, sırtımdan yere yuvarlandı. Ağzından ve dişlerinden ufak bir kan geldi. Ambulans geldi. Annesiyle birlikte hastaneye götürüldüler" dedi. 

Omzuna düşen bebeği saksı sandı bebek olduğunu görünce şok oldu! ile ilgili etiketler Amasya Khatıra Amırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.