Ömür Gedik'ten et zammı yorumu: 'Daha da pahalı olmalı'

Et ve Süt Kurumu'nun et fiyatlarına yaptığı yüzde 48'lik zam, hayvansever kimliğiyle bilinen 51 yaşındaki şarkıcı ve yazar Ömür Gedik'i sevindirdi. Gedik, et zammıyla ilgili Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, ''Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun'' ifadelerini kullandı.

Et ve Süt Kurumu'nun et fiyatlarında yaptığı yüzde 48'lik zamla, 1 kg kıymanın kilosu 56 liradan 83 liraya, 1 kg kuşbaşının fiyatı da 62,50 liradan 92 liraya yükseldi. Hayvansever kimliğiyle tanınan, Hayvanları Çaresizlik ve İlgisizlikten Koruma Derneği (HAÇİKO) Kurucu Başkanı ve şarkıcı Ömür Gedik, Et ve Süt Kurumu'nun et fiyatlarına yaptığı yüzde 48'lik zamla ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Et fiyatlarına gelen zammı destekleyen Ömür Gedik, konu ile ilgili Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Gedik, paylaşımında ''Kırmızı et daha da pahalılansın, hayvanlar kurtulsun, insanlar daha sağlıklı olsun…'' ifadelerine yer verdi.

ömür gedik
Yazar ve şarkıcı Ömür Gedik'in bu paylaşımı hayvanseverler tarafından destek görürken, kimi sosyal medya kullanıcıları tarafından ise tepkiyle karşılandı.

 

Ömür Gedik'ten et zammı yorumu: 'Daha da pahalı olmalı' ile ilgili etiketler Ömür Gedik Twitter Sosyal Medya et zammı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.