Ömür Gedik'ten akıllara zarar korona virüs önlemi!

Hürriyet gazetesi yazarı Ömür Gedik, korona virüs salgını nedeniyle akla hayale gelmeyecek bir şey yaptı. Sonra da bunu sosyal medyadan paylaştı. İşte Ömür Gedik'e, "Bu virüs gelmeden keyfimi bozdu" dedirten akla zarar önlem...

Ocak ayında ilk kez fark edilen ve o günden bu yana dünyanın birçok ülkesine yayılan, 3 binden fazla kişinin ölümüne neden olan korona virüsün sadece öldürmediği, insanın başından aklını da aldığı ortaya çıktı.

Hürriyet yazarı Ömür Gedik'ten bahsediyoruz. 

Ömür Gedik korona virüs korkusu ile öyle bir şey yaptı ki akıllara zarar. Gedik, bu yaptığını da sosyal medya hesabından paylaştı. 

Gedik, "Corona korkumdan telefonumu yıkadım... Bozuldu tabii... Tüm gün telefonsuzdum... Tamirine de dünya para verdim... Bu virüs daha gelmeden bozdu keyfimi..." dedi.

Ömür Gedik'ten akıllara zarar korona virüs önlemi!

Eğer altından bir şaka çıkmazsa ki, (şimdilik görünen olmadığı yönünde) virüsün daha gelmeden insanın aklını başından alabildiği de ispatlanmış olacak.

İşte Gedik'in bu paylaşımının ardından sosyal medyada dalga geçen de vardı, 'Allah'ın akıl fikir vermesini' temenni eden de. 

İşte o paylaşımlarından bazıları... 

Ömür Gedik'ten akıllara zarar korona virüs önlemi! - Resim : 2

Ömür Gedik'ten akıllara zarar korona virüs önlemi! - Resim : 3

Ömür Gedik'ten akıllara zarar korona virüs önlemi! - Resim : 4

Ömür Gedik'ten akıllara zarar korona virüs önlemi! ile ilgili etiketler Ömür Gedik telefon korona virüs
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.