Ömür Gedik: Ferhat dövdü

Sinema eleştirmeni ve şarkıcı Ömür Gedik, gazetecilerin önünde sevgilisi için 'Ferhat dövdü' ifadesini kullandı ortalık karıştı.

Kızı Tayga Gedik’in 22’nci yaşını kutlayan Ömür Gedik, sonrasında sevgilisi Ferhat Göçer’le buluştu. Birlikte gittikleri bir mekan çıkışında gazetecilere yakalanan Ömür Gedik ve Ferhat Göçer çifti görüntü verip soruları yanıtlarken, muhabirlerin dikkatini Ömür Gedik’in dudağındaki morluk çekti. Muhabirler Gedik’e dudağındaki morluğu sorduğunda ‘Ferhat dövdü’ yanıtını alınca ortalık bir anda karıştı.

ESPRİ CİDDİYE ALININCA…

Gedik’in muhabirlere verdiği esprili yanıttan rahatsız olan Göçer, ‘Ne dövmesi’ diyerek sert bir çıkış yaptı. Sevgilisinin bu sert tepkisi karşısında lafı toparlamaya çalışan Ömür Gedik morluğun, yaptırdığı vakumlu masaj sonrası olduğunu söyledi ancak sevgilisinin öfkesi dinmemişti ve “Ne dövmesi, ne şiddeti! Kadınlar, konuşarak dövüyor erkekleri” karşılığını verdi. Bunun üzerine Ömür Gedik “Ben olmasam küs kalırız. Kavga edince susuyor. Ben erkeğin konuşanını severim. Beni kırdığı zaman gönlümü almayı da bilmiyor” dedi.

Ömür Gedik: Ferhat dövdü ile ilgili etiketler Ömür Gedik Ferhat Göçer dayak dövdü
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.