Ömer Üründül: Avrupa'da olsa Bahattin Şimşek'in lisansını yırtarlardı

Ömer Üründül: "Hakem Bahattin Şimşek eğer dün geceki yönetimini bir Avrupa kupası maçında yapsaydı ertesi gün lisansını yırtarlardı. Beyninden geçenleri söyleyeyim; 'Kötü gidişi durdurmak isteyen bir büyük takım yenik durumda ve daha maçın 14. dakikası. Aman ben bunu yapmayayım da başıma iş almayım, sarıda kalayım."

Futbol yorumcusu Ömer Üründül, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maç kritiğinde hakem Bahattin Şimşek için sert ifadeler kullandı. Sabah yazarı Üründül, "Hakemliği bitirilmeli" yorumunda bulundu:

"Hakem Bahattin Şimşek eğer dün geceki yönetimini bir Avrupa kupası maçında yapsaydı ertesi gün lisansını yırtarlardı. İlk yarıda Gustavo'nun rakibine yaptığı hareket net kırmızıydı, sarı çıkardı. Doğal olarak VAR izlemeye çağırdı, geldi bir dakika defalarca izledi. Beyninden geçenleri söyleyeyim; 'Kötü gidişi durdurmak isteyen bir büyük takım yenik durumda ve daha maçın 14. dakikası. Aman ben bunu yapmayayım da başıma iş almayım, sarıda kalayım.'
İkinci yarının en kritik anında Skrtel'in yaptığı harekette şaşırıp Rafael'e kart çıkarınca, onun sinirlenip topa vurmasıyla kırmızı çıkardı. Sonra yine bir net faulde 'devam' deyince itiraz eden İrfan Can'ı da ikinci sarıdan oyundan attı. Gerçekten çok üzücü bir hakem tablosu."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Ömer Üründül: Avrupa'da olsa Bahattin Şimşek'in lisansını yırtarlardı ile ilgili etiketler Fenerbahçe ömer üründül Bahattin Şimşek
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.