Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nereli, nasıl şehit oldu?

15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan Ömer Halisdemir kimdir? Zekai Aksakallı paşanın, darbeci generali “vur” emrini yerine getirerek kahramanca mücadele veren Ömer Halisdemir nereli, nerede, nasıl şehit oldu? İşte, Ömer Halisdemir’in kısa özgeçmişi…

FETÖ hain terör örgütü tarafından 15 Temmuz gecesinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminde Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı paşanın, darbeci generali “vur” emrini yerine getiren ve darbe girişiminin engellenmesinde büyük rol oynayan Ömer Halisdemir, o gecenin esas kahramanlarındandı.

Ömer Halisdemir Kimdir?

1974 tarihinde dünyaya gelen ve aslen Niğdeli olan Ömer Halisdemir, evli ve 2 çocuk babasıydı. Şehadet emrini kahramanca ve hiç gözünü kırpmadan yerine getiren Halisdemir, darbeci hainlerin kurşunlarıyla şehit oldu.

Özel Kuvvetler askeri Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir, yurt içi ve yurt dışında birçok görevde yer aldı. 15 Temmuz gecesi Özel Kuvvetler Komutanı Zekai Aksakallı paşanın, darbeci generali “vur” emrini yerine getirerek darbe girişiminin engellenmesinde kahramanca kendisini feda ederek en önemli görevlerinden birini yerine getirdi.

Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nereli, nasıl şehit oldu?

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir, Özel Kuvvetler Komutanlığı’na yanındaki korumalarıyla birlikte girerken darbeci generali öldürdü. Darbeci hainler tarafından 30 kurşunla şehit edildi. Kahraman asker Ömer Halisdemir’in cenazesi Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu kasabasında son yolculuğuna uğurlandı.

Mesleği: Asker
Şehadet Yeri: Özel Harekat Daire Başkanlığı Gölbaşı
Doğum Tarihi: 1974
Memleketi: Niğde
Medeni Durumu: Evli
Çocukları: 2

Ömer Halisdemir kimdir? 15 Temmuz şehidi Ömer Halisdemir nereli, nasıl şehit oldu? ile ilgili etiketler Ömer Halisdemir 15 Temmuz
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.