Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rüzgarı! ''Vazgeç Gönül'' performansıyla alkış topladı

STAR TV'nin fenomen dizisi Ömer, dün akşam ekrana gelen bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizide Gamze karakterini canlandıran Gökçe Bahadır'ın ''Vazgeç Gönül'' performansı alkış topladı.

STAR TV'de ekrana gelen başrollerinde Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Merve Dizdar ve Barış Falay'ın yer aldığı Ömer dizisi dün akşam 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin dün akşamki bölümünde Tahir'in tutuklanması Ademoğlu ailesini yıktı. Tahir'in tutuklandığını duyan Şükran kahroldu.

Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rüzgarı! ''Vazgeç Gönül'' performansıyla alkış topladı

GÖKÇE BAHADIR'DAN ''VAZGEÇ GÖNÜL'' PERFORMANSI''

Ömer ile arasındaki buzları eritemeyen Gamze, bir mekanda işe başladı. Gamze rolünü canlandıran Gökçe Bahadır'ın şarkı söylediği anlar diziye damgasını vurdu. Gökçe Bahadır ''Vazgeç Gönül'' performnası ile alkış topladı.

Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rüzgarı! ''Vazgeç Gönül'' performansıyla alkış topladı - Resim : 2

ÖMER DİZİSİNİN 46. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yaşanan zor zamanları geride bırakmaya hazırlanırken Tahir'in gözaltına alınması, tüm aile için şok etkisi yaratır. Reşat ve Ömer, Tahir'i bu durumdan kurtarmak için harekete geçerken, başındaki belanın tahmin ettiklerinden daha büyük olduğu gerçeğiyle yüzleşirler.

Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rüzgarı! ''Vazgeç Gönül'' performansıyla alkış topladı - Resim : 3

Fatma'nın evi satması, Nisa ve ailesini kara kara düşündürürken, yeni çatışmaların da fitilini ateşler. Aralarındaki sorunları ve soğukluğu aşamayan Gamze ve Ömer, birbirlerinden adım beklerken bir yandan da Tahir'e yardımcı olabilmek harekete geçerler, fakat işler bekledikleri gibi gitmez. 

Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rüzgarı! ''Vazgeç Gönül'' performansıyla alkış topladı - Resim : 4

Tahir'in tutuklu yargılanma haberi herkesi üzerken, Reşat ve Ömer olayın gidişatını değiştirebilecek bir tanık bulurlar. Gamze ise İzzet'in tuzağına düşmenin kıyısından döndüğünü fark eder. Gamze ile yeni bir sayfa açmak için harekete geçen Ömer, hayallerini yıkan bir manzarayla karşı karşıya kalır.

Ömer dizisinde Gökçe Bahadır rüzgarı! ''Vazgeç Gönül'' performansıyla alkış topladı ile ilgili etiketler Gökçe Bahadır Ömer Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.