Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna saldırıya ilişkin açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul Bahçelievler AK Parti seçim bürosuna yönelik düzenlenen saldırı ile ilgili bir açıklama yaptı.

Twitter'dan konuyla ilgili paylaşım yapan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “İstanbul’da Bahçelievler Kocasinan İrtibat Büromuz önünde gerçekleşen silahlı saldırı girişimini lanetliyoruz. Siyaset kurumuna dönük her türlü taciz, provokasyon ve saldırının karşısındayız. Teşkilatlarımız tam bir kararlılıkla seçim çalışmalarına devam ediyorlar” ifadelerini kullandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Bahçelievler'de Kocasinan Merkez Mahallesi, Yenibosna Kocasinan Yolu Caddesi'nde bulunan seçim irtibat bürosunun önünden motosikletle geçen iki kişiden biri havaya ateş ettiği bildirilmiş ve olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilmişti. Polis buradaki incelemelerini sürdürürken, bu kez de yine Yenibosna AK Parti Kuleli Seçim İrtibat Bürosu'nun önünde havaya 4 el ateş edildiği ihbar edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Seçim bürolarının çevresinde güvenlik önlemi alan polis, inceleme başlattı.

 

Ömer Çelik'ten AK Parti seçim bürosuna saldırıya ilişkin açıklama ile ilgili etiketler Ömer Çelik AK Parti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.