Ömer Çelik yağmacıları sert sözlerle uyardı! Acımasız olacağız

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, deprem bölgelerinde yağma olayları meydana geldiği haberleriyle ilgili net mesajlar verdi. "Yağma olayları karşısında son derece acımasız olacağız" diyen Çelik, "Bir kere daha uyarıyoruz; hayatları boyunca bu utançla yaşarlar. Bu tip girişimler olduğunda son derece kararlı ve net davranacağız" ifadelerini kullandı.

Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken deprem bölgelerinde utanç verici görüntüler de yaşanıyor. Bir yandan pek çok insan 5. günde bile enkaz altından gelecek iyi haberleri beklerken bir yanda ise farklı noktalardan marketlerin, iş yerlerinin yağmalandığı haberleri geliyor. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, yağma olaylarıyla ilgili çok net konuştu.

Ömer Çelik yağmacıları sert sözlerle uyardı! Acımasız olacağız

Adana Şehir Hastanesinde depremzedeleri ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Çelik, şunları söyledi:

Bütün dünyanın 'acil' koduyla yardım göndermeye çalıştığı bir felaket söz konusu. Tabii ki eksikler, ulaşılması gereken yerler var.

"ACIMASIZ OLACAĞIZ"

Yağma olayları karşısında son derece acımasız olacağız. Bir kere daha uyarıyoruz; hayatları boyunca bu utançla yaşarlar. Bu tip girişimler olduğunda son derece kararlı ve net davranacağız.

"ÇOCUKLARIMIZ BURADA GÜVEN ALTINDA"

Çocuklarla ilgili şer şebekeleri spekülasyon yapıyor. Çocuklarımız burada güven altında, sahip çıkılıyor. 'Bu çocuklar sahipsiz kaldı, kimse ilgilenmiyor, yabancıların ellerine düşer' gibi yaklaşımlar konusunda çok hassasız."

 

 

Ömer Çelik yağmacıları sert sözlerle uyardı! Acımasız olacağız ile ilgili etiketler deprem Kahramanmaraş Ömer Çelik AK Parti Adana
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.