Ömer Arvas kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Ömer Arvas kimdir? 2016 senesinde AK Parti Sosyal Medya Koordinatörlüğü görevine getirilen Ömer Arvas, 20 Mart 1988'de İstanbul'da doğdu.Arvas,2010 yılında Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünü bitirdi. Detaylar haberimizde...

Ömer Arvas kimdir? 2011 yılında AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığında göreve başlayan Ömer Arvas, 2015 senesinde ise AK Parti'nin resmi yayın organı olan Türkiye Bülteni dergisinin yazı işleri müdürü oldu. Arvas, 2017 yılında ise yüksek lisans derecesi aldı.

ÖMER ARVAS KİMDİR?

Ömer Arvas, 20 Mart 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. 2010 yılında Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Küresel ve Bölgesel Çalışmalar bölümünde yazdığı "AK Parti Döneminde Avrupa Birliği İle İlişkiler" başlıklı projeyle 2017 yılında yüksek lisans derecesi aldı.

2011'de AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığında göreve başlayan Arvas, 2015'te AK Parti'nin resmi yayın organı olan Türkiye Bülteni dergisinin yazı işleri müdürü oldu. Derginin faaliyetleri kapsamında pek çok siyasetçi ile röportajlar gerçekleştirdi.

2016'da AK Parti Sosyal Medya Koordinatörlüğü görevine getirilen Arvas, hem parti içinde hem çeşitli dernek ve vakıflarda tertip edilen programlarda sosyal medya üzerine eğitimler verdi.

Ömer Arvas kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor? ile ilgili etiketler AK Parti Ömer Arvas yüksek lisans Kadir Has Üniversitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.