Omar Elabdellaoui down sendromlu çocuğunu eğlendirmek istemiş

Sezonu kapatma tehlikesiyle karşı karşıya olan Omar Elabdellaoui'nin, down sendromlu oğlunu eğlendirmek için havai fişek patlatmaya karar verdiği öğrenildi.

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui'nin yılbaşı gecesi başına gelen talihsiz olay, futbol camiasını derinden üzdü. Evde kurduğu havai fişek sisteminin yüzünde patlaması sonucu ağır yaralanan 29 yaşında futbolcu, acil hastaneye kaldırılmıştı.

İki gözünden yaralanan ve yüzünde ciddi yanıklar meydana gelen Omar Elabdellaoui'nin sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Hastaneden yapılan açıklamada Omar'ın bir gözün diğerine göre daha hasarlı olduğunu ifade etti.

Yaşanan bu talihsiz olayın detayları da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Sabah'ın haberine göre; Omar'ın üç çocuğundan birinin down sendromlu olduğu, başarılı oyuncunun çocuğunu eğlendirmek için havai fişek sistemi kurduğu öğrenildi.

Omar'ın uzun süre görme kaybı yaşayabileceğini ifade edilirken Abdürrahim Albayrak, yıldız oyuncunun gözünün yıkanacağını açıkladı. Omar yaklaşık 1 ay önce de corona virüs geçirmişti.

Omar Elabdellaoui down sendromlu çocuğunu eğlendirmek istemiş

Omar Elabdellaoui down sendromlu çocuğunu eğlendirmek istemiş ile ilgili etiketler Galatasaray Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.