Omar Elabdellaoui, G.Saray idmanında... Norveçli sağ bek "kısmi" olarak takımla çalışacak

Yılbaşı gecesi yüzünden yaralanan Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui’nin kısmi olarak takım çalışmalarında yer alacağı açıklandı. Sarı-Kırmızlı kulüpten yapılan açıklamada, bu süreçte Omar’ın operasyonlarının da süreceği ifade edildi.

Galatasaray, yılbaşı gecesi elinde havai fişek patlaması sonucu yüzünden yaralanan Fas asıllı Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui'nin son durumunu paylaştı. 29 yaşındaki futbolcu takımla kısmi olarak antrenmanlarda yer alacak. Omar'ın yüzünden geçireceği operasyonlar da bu süreçte devam edecek.

Fatih Terim, yılbaşı gecesi ölümden dönen futbolcunu apar topar hastanede ziyaret etmiş ve çıkışta yaptığı açıklamada şunları söylemişti: "Galatasaray Kulübü ve bizler, onun için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kendisine de mücadele etmesini, bunu yenebileceğini söyledim. Dünden bu tarafa biraz daha iyi veya biz öyle görmek istiyoruz. Çok kolay bir şey değil. Bu bir süreç. İnşallah bu süreç onun lehine işleyecek. Ancak kolay bir hadise atlatmadı. Tüm futbolseverlerin iyi dileklerine ve dualarına ihtiyacı var.

Ailesi ve kendi adına büyük talihsizlik ama yaşam içinde olan bu hadiselere göğüs gereceğiz. Olaya bir başka taraftan hiç bakmıyoruz. Çocuklarını mutlu etmek için yapılan bir olayla ilgili başka türlü bir bakış açısına gerek yok. Nasibimizde 2020-2021 yılını hastanede geçirmek varmış. Keşke hep hastanede geçirseydik de Omar'a bir şey olmasaydı. Herkesin duyguları aşağı yukarı aynı. Bu sevgi dolu yaklaşımımız, gönülden isteğimiz bence yerini bulacaktır. Omar'a da manen müthiş bir destek olacaktır. O da bunun bilincinde."

 

MOHAMED PSV MAÇINA YETİŞEBİLİR

Sarı-Kırmızılılar, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcuların ısınma hareketlerinin ardından top kapma çalışması yaptığı bildirildi.

Mısırlı golcü Mostafa Muhamed'in tedavisinin ardından fizyoterapist eşliğinde sahada koşu çalışmalarına devam ettiği, Brezilya'dan döndükten sonra yasal karantina süresi tamamlanan Marcao'nun da bireysel idmanın ardından takım çalışmalarında yer aldığı kaydedildi. Dinamo Bükreş'le oynanan hazırlık maçında diz sakatlığı yaşayan Mohamed'in Hollanda'nın PSV takımıyla oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarına yetişmesi ihtimal dahilinde...

 Omar Elabdellaoui, G.Saray idmanında... Norveçli sağ bek "kısmi" olarak takımla çalışacak

Omar Elabdellaoui, G.Saray idmanında... Norveçli sağ bek "kısmi" olarak takımla çalışacak ile ilgili etiketler Galatasaray Omar Elabdellaoui Mostafa Mohamed
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.