Olympiakoslu oyuncudan Ferdi Kadıoğlu'na skandal hareket! Hakem görmezden geldi...

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile karşılaşıyor. Yunan temsilcisinin yıldızı Daniel Podence, Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareketle maça damga vuran bir ana imza attı. Portekizli futbolcunun skandal hareketi, hakem görmezden geldi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe, sahasında Olympiakos ile karşılaşıyor. Yunan temsilcisinin yıldızı Daniel Podence, Ferdi Kadıoğlu'na yaptığı hareketle maça damga vuran bir ana imza attı. Portekizli futbolcunun skandal hareketi, hakemin görmezden geldi

SKANDAL HAREKET

Maçın ilk yarısında Ferdi Kadıoğlu ile Dainel Podence arasında yaşanan bir pozisyonun ardından Portekizli oyuncu, milli oyuncunun yerde kalmasının ardından orta parmağını göstererek skandal bir harekete imza attı. 

Portekizli futbolcunun yaptığı hareket mücadelenin hakeminin görmezden geldi ve Podence, yaptığı bu olay hareketin ardından kart görmedi. 

 

 

Olympiakoslu oyuncudan Ferdi Kadıoğlu'na skandal hareket! Hakem görmezden geldi... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Olimpiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi Ferdi Kadıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.