Olympiacos-PAS Giannena maçına oruç molası

Premier Lig'in ardından Yunanistan Kupası'nda da oruç tutan Müslüman futbolculara kolaylık sağlandı. Olympiacos'un 5 Müslüman futbolcusu maçın ortasında kenara gelip su ve hurmayla oruç açtı. Türkiye'de Keçiörengücü-Giresunspor maçında da benzer bir sahne yaşanmıştı.

Yunanistan Kupası yarı final rövanş maçında Olympiacos'un PAS Giannena'yı konuk ettiği ve 3-1 kazandığı maçta bir ilk yaşandı. Karşılaşmanın 57. dakikasında kısa bir süre ara verilerek Müslüman futbolcuların oruçlarını açması sağlandı. Maçın hakemi, oyunu durdurarak Olympiacos'un oyuncularından Kongolu M'vila, Faslı Youssef El Arabi, Gineli Camara ve Martinik Adası'ndan Lala ve Mısırlı Hassan'ın su içerek oruçlarını açmasına fırsat tanıdı.

TFF 1. Lig'de oynanan Keçiörengücü-Giresunspor maçı Ramazan'ın ilk gününe denk gelmiş ve başkent ekibinden birkaç futbolcu sakatlık molasında kenara gelip hurmayla oruç açmıştı. Onları gören Giresunspor'un Ganalı stoperi de orucunu birlikte açmıştı.

Olympiacos-PAS Giannena maçına oruç molası ile ilgili etiketler Yunanistan olympiacos
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.